Andreea Bălan nu poate să-l uite pe George Burcea! Mesajul subliminal transmis pe internet: “Cum de poți zâmbi așa cu gândul în altă parte”?

Publicat: 20/03/2020 | 08:51

A trecut mai bine de o lună de când s-a aflat, în spațiul public, faptul că Andreea Bălan și George Burcea divorțează. Cu toate acestea, artista pare extrem de afectată de lucrurile din viața ei și, de curând , i-a transmis (încă) soțului său, un mesaj subliminal. 

La mai bine de o lună de când s-a aflat că Andreea Bălan și George Burcea divorțează, artista continuă să-i transmită acestuia tot felul de mesaje, în care își pune sufletul pe tavă. Ultimul astfel de mesaj l-a postat pe contul său de Instagram, subliniind faptul că nu îl poate uita deloc și acesta trăiește ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, zâmbind și cu gândul în altă parte.

Mai exact, Andreea Bălan a postat un mic fragment din melodia lui Ruby, intitulată „Pe unde-ți umblă inima”, iar versurile pe care le-a împărtășit cu fanii au fost: „Pe unde-ți umblă inima
În care piept mai bate
Cum de poți zâmbi așa
Cu gândul în altă parte”

George Burcea, prins drogat la volan

George Burcea a fost prins drogat la volan pe 21 februarie. Potrivit comunicatului poliției de la vremea aceea, vedeta a fost testată cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare, nu în casa în care era așteptat de fetițele lui și ale Andreei Bălan.

„Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se menționează în comunicatul emis de poliție.