Andreea Bălan nu a depășit suferința stopului cardiac suferit la cea de-a doua naștere. Ce i-au spus medicii, atunci când s-a trezit

Publicat: 12/04/2021 | 12:57

Andreea Bălan a trăit un adevărat coșmar atunci când a devenit mămică pentru a doua oară. Inima artistei a încetat să mai bată pentru câteva clipe, iar medicii s-au temut de ce este mai rău. Din fericire, cântăreața și-a revenit în mod miraculos, însă ceea ce aveau să-i spună medicii era ceva ce va lăsa mereu urme de suferință în sufletul ei.

Atunci când a adus-o pe lume pe Clara, Andreea Bălan a suferit un stop cardiac, iar în urma celor întâmplate, a primit o veste cruntă din partea medicilor.

Artista a vorbit despre cea mai dureroasă experiență din viața ei în podcastul lui Cătălin Măruță și a mărturisit că atunci când se va simți pregătită, va povesti care este vestea pe care a primit-o, la momentul respectiv, pe viață.

„Nunta a fost o decizie luată pe patul de spital. M-am trezit din comă și pur și simplu am zis să refac Andre și că vreau nuntă. Cred că am avut un șoc, dar nu l-am realizat pe moment. Pentru câteva secunde, inima n-a mai bătut.

Clara era deja scoasă, au trecut vreo 15 minute până să își dea seama ce s-a întâmplat. Mi-au comunicat și o veste mai proastă, pe care nu am făcut-o publică și nici nu pot să o fac publică. O chestie legată de sănătate, pe viață.

Poate la un moment dat o să o fac publică, dar acum nu mă simt pregătită. E o chestie atât de intimă și dureroasă, încât mai am puțin să mă împac cu ea. Eram foarte sedată, nu am luat-o în serios”, a povestit cântăreața.

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident auto

Puțini sunt cei care știu că Andreea Bălan a fost implicată, la un moment dat, într-un accident auto. Despre acest subiect a vorbit tot în cadrul podcastului lui Măruță.

„Am avut un accident de mașină, chiar în acea perioadă. Eram eu cu tata în față, Andreea Antonescu și cu iubitul ei de atunci, eram între Timișoara și Arad. La un moment dat, tata și-a luat vitaminele cu apă minerală și puf, în loc să ia curba, a luat-o înainte.

Accident nasol, grav, am căzut într-un șanț și ieșea fum de la airbaguri și noi nu știam, credeam că a luat foc mașina, țipam. M-a scos prietenul Andreei prin spate, m-a tras, eram plină de sânge pe haine.

A venit o doamnă și mi-a spus că nu sunt tăiată pe față, era buza spartă. La o oră după, noi eram pe scenă”, a mai povestit artista.

Sursă foto: captură video Youtube