Andreea Bălan, noi declarații cutremurătoare despre divorț: “Simt nevoia să plâng”. Ce mărturisiri le-a făcut în avans fiicelor sale despre despărțirea de George Burcea

Publicat: 05/06/2020 | 10:19

Andreea Bălan a surprins din nou cu un interviu impresionant în cadrul căruia a vorbit atât despre despărțirea de George Burcea, despre divorțul lor, dar și despre schimbările din viața de mămică și aceea de artistă. Provocată, ea a spus ce mărturisiri le-a făcut în avans fiicelor sale despre separarea de tatăl lor.  

Citește și: George Burcea, filmat în brațele unei blonde misterioase. Ce mesaj a transmis fostul soț al Andreei Bălan

Andreea Bălan, noi declarații cutremurătoare despre divorț: “Simt nevoia să plâng”

Odată cu relaxarea măsurilor în războiul purtat împotriva noului coronavirus, vedetele își reiau activitățile dinainte de izolare. Printre acestea se numără și Andreea Bălan care are un program aglomerat și foarte bine organizat, iar recent, ea a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin indiscrete. În timpul mărturisirilor, cântăreața a spus că își concentrează toată atenția asupra fiicelor sale, că își dorește să fie un exemplu foarte bun pentru ele și că încă mai crede în iubire.

“(…). Văd un om foarte puternic, încercat de viață, care a reușit să treacă prin anumite experiențe negative, care s-a întâlnit cu moartea față în față și a reușit să treacă și peste asta. Nu este ușor să fii un om puternic, pentru că da, toată lumea te admiră, dar a fi puternic aduce după sine și faptul că ai trăit și anumite lucruri destul de urâte și oamenii au așteptări de la tine. În momentul în care ei știu că tu esti puternic, oamenii îți spun: «Lasă, că ai mai trecut prin asta, e ok, ești foarte puternică», dar sunt momente absolut normale în care și eu simt nevoia să plâng sau să fiu protejată. Așa am ajuns să mă protejez singură pe mine și pe cei din jur. (…).

În continuare cred în dragoste. Eu nu am avut multe relații, iar la un moment data am fost numită ghinionistă în dragoste. Dacă ai două relații care eșuează nu cred ca poți fi catalogat asa. De la 20 de ani până acum, am avut trei relații – una pansament și două de lungă durată, stabile, cu sentimente profunde, care s-au terminat din diferite motive. Acest lucru nu înseamnă că un om eșuează, ci că pur și simplu, la un moment dat, oamenii respectivi nu se mai potrivesc și și-au dorit altceva. Iar când un om face anumite lucruri pe care tu nu le accepți, nu înseamnă că ești părăsit, ci din contră, înseamnă ca tu nu accepți acea situație. În cazul meu, înseamnă că am avut coloana vertebrală, iar omul respectiv a trebuit să plece. Cred în dragoste în continuare și cel mai important lucru este să fiu și să rămân pozitivă”, a declarat Andreea Bălan pentru publicația Libertatea pentru femei.

Descoperă și: A început războiul în instanță între Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața a depus acțiunea și a cerut ca…

Rugată să spună care sunt cele mai apropiate persoane din prezent, dar și care este cel mai important sfat pe care l-a primit în ultimul timp, cântăreața a mărturisit: “Mama. Și-a schimbat viața din momentul în care s-a născut Ella. A renunțat la serviciu, a ieșit la pensie anticipat și s-a mutat la București într-un apartament pe care i l-am oferit aici, lângă casa noastră și a fost în fiecare zi aici alături de noi, să ne ajute la creșterea Ellei. De când ne-am separat, ea s-a mutat în casă cu mine și are grijă împreună cu mine de fete. Este foarte greu să ai doi copii – grijile, atenția și tot ceea ce ține de întreținere sunt mari adesea și este nevoie de cât mai mult personal. Avem și o bonă care vine dimineața, iar în restul timpului sunt eu cu mama. Iar în perioada aceasta în care Ella nu mai merge la grădiniță din cauza pandemiei, sunt amândouă acasă. Așa că mereu trebuie să fie cel puțin două persoane care să aiba grija de ele: una care poate gătește ceva și le hrănește, o persoană care se joacă și le supraveghează, în timp ce cealaltă persoană calcă. Încercăm să menținem și un întreg program pe ore ca să reușim să facem față unor copii cu vârste extrem de fragede, care sunt extrem de energici și au foarte mare nevoie de noi toate.

Oamenii îmi spun: «Andreea, ești puternică si vei trece și peste asta», pentru ca am trecut prin alte lucruri grele. Nu știu daca este flatant neapărat, dar încerc sa trec și peste acest lucru cu zâmbetul pe buze”, conform sursei citată mai sus.

Ce mărturisiri le-a făcut în avans fiicelor sale despre despărțirea de George Burcea

Întrebată: “Dacă fiicele tale vor citi acest interviu peste 15 ani, ce ai vrea să le spui acum?”, cântăreața a răspuns: “Viața este imprevizibilă și nu putem controla totul, mai ales sentimentele. Dacă cineva își doreste altceva, tu trebuie să îți menții principiile, să accepți și să înțelegi că celălalt are un alt drum. Totodată viața este frumoasa, cu suișuri și coborâșuri și trebuie să luăm lucrurile așa cum vin și să ne bucurăm de momentele frumoase și de orice lucru care apare”.potrivit, libertatea pentrufemei.ro.

Află și: Andreea Bălan, mărturii sfâșietoare despre despărțirea de George Burcea: “Îmi dau lacrimile. Ella îmi spune că…”