Andreea Bălan, momente dificile în autoizolare, după ce s-a separat de George Burcea: „Nu avem ajutor”

Publicat: 08/04/2020 | 11:54

De mai bine de 3 săptămâni, Andreea Bălan se află în autoizolare cu mama și cele două fiice ale sale și deși vrea să dea de înțeles că totul este ok în viața ei, artista trece prin clipe destul de grele. 

Andreea Bălan nu a reușit să-și revină după separarea de George Burcea, căci planurile i-au fost date peste cap și din punct de vedere profesional. Din cauza pandemiei de coronavirus, artista și-a anulat toate evenimentele și cu greu se descurcă acum acasă cu cele două fetițe ale sale.

Cu toate acestea, Andreea Bălan este optimistă și știe că această perioadă va trece. În izolare, artista își ocupă timpul cu diverse activități care o fac să mai uite de perioada dificilă prin care trece atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional.

Pentru viva.ro, Andreea Bălan a vorbit despre această perioadă și a mărturisit că îi este destul de greu cu doi copii, având în vedere faptul că Ella și Clara sunt încă micuțe. Mai mult, cântăreața a povestit că o ajută mama ei, dar nici aceasta nu mai are la fel de multă putere, ca în tinerețe.

„Cea mai mare provocare în aceste zile este îngrijitul copiilor. Pentru că mă ocup doar eu cu mama de fete,  cel mai greu este seara la băiță. Nu avem ajutor, iar mama nu mai este chiar tânără… iar cu doi copii este destul de greu” a spus Andreea Bălan, pentru viva.ro.

„Cel mai mare plus este faptul că mă apropii foarte mult de copiii mei și petrec foarte mult timp alături de ei. Timp pe care înainte nu îl aveam la dispoziție. Pentru că mereu eram într-o goană, eram foarte ocupată și ajungeam acasă seara târziu. Acum practic stau toată ziua cu ele. Se creează o legătură foarte puternică între noi și asta îmi împlinește sufletul. Iar ca minus este faptul că am pus pe hold cariera muzicală, dar asta se întâmplă peste tot, aproape în orice domeniu…” a mai punctat artista, pentru sursa citată.

„Mama mai iese la cumpărături la câteva zile. Eu nu ies aproape deloc. Noroc că avem curte și ieșim la aer și la joacă” a conchis Andreea Bălan.