Andreea Bălan, mesaj tulburător în plin proces de divorț: „Abia acum am înțeles că…”

Publicat: 09/03/2020 | 08:27

În plin proces legat de divorț, Andreea Bălan nu uită cine i-a fost aproape tot timpul, în cele mai grele momente din viața ei. Și, pentru că ieri a fost 8 martie, artista i-a transmis mamei sale un mesaj extrem de emoționant, pe care toți fanii ei l-au apreciat. 

Acum un an, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe micuța Clara și a fost la un pas de moarte. Acum, artista trece din nou printr-o cumpănă, căci a decis să se separe de George Burcea, după mai multe episoade în care a încercat să salveze relația cu tatăl fetițelor sale. În toate momentele grele prin care a trecut, Andreei i-a fost alături un singur om, care nu a lăsat-o niciodată la greu: mama ei, care a susținut-o necondiționat și a ajutat-o mereu să treacă peste cumpenele din viața ei.

Pentru că ieri a fost 8 martie, Andreea Bălan a postat pe conturile ei de Instagram și Facebook mai multe fotografii cu ea, mama ei și cele două fetițe pe care le are cu George Burcea, dar și un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață și a susținut-o în orice.

”La mulți ani MAMI și la mulți ani tuturor femeilor din întreaga lume ????❤️
Am fost și sunt o norocoasă să am o mamă minunată care mi-a fost alături întotdeauna la bine și la rau, iar de când sunt mamă, mi-a fost din prima zi aproape atât mie cât și Ellei și Clarei.
Abia când am devenit și eu mamă, am înțeles ce înseamnă iubirea necondiționată și îmi doresc să fiu pe zi ce trece un om mai bun ca fetițele mele să fie mândre de mine așa cum eu sunt mâdra de mama mea.”
, a scris Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan și George Burcea divorțează

La numai 4 luni de la nuntă, Andreea Bălan a decis să se separe de tatăl fetițelor sale, ca urmare a comportamentului deviant pe care acesta l-a avut față de ea, începând cu luna decembrie. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Andreea a mărturisit că George Burcea s-a răcit și nu a mai fost același om, iar despre faptul că acesta a consumat droguri, Andreea Bălan a spus că nu are dovezi, însă crede că acest lucru s-a întâmplat.

Printre multe alte lucruri spuse, Andreea Bălan a mărturisit că soțul ei este cel care nu-și mai dorește familia, în ciuda tuturor încercărilor ei de a repara lucrurile dintre ei și de a le face să meargă.