Andreea Bălan, mesaj șocant azi-noapte: „Caz urgent! Suntem pe ultima sută de metri”

Publicat: 17/04/2020 | 10:49

Poveștile de viață în care sunt implicați copii afectați de probleme medicale sunt emoționante, iar oamenii încearcă, atât cât pot, să îi ajute pe aceștia, donând anumite sume de bani, totul pentru ca respectivii copii să poată beneficia de tratamentele care le pot salva viața și să revină la normalitate pentru a se bucura de copilărie.

Andreea Bălan s-a implicat, la rândul ei, într-o astfel de acțiune umanitară, încercând – alături de alți internauți – să îl ajute pe micuțul Favian să își recapete vederea.

”CAZ URGENT! SUNTEM PE ULTIMA SUTA DE METRI! MAI AVEM NEVOIE DE SUMA DE 15000 DE EURO PENTRU A REUSI SA-I REDĂM LUI FAVIAN VEDEREA! VA RUGAM DIN SUFLET DISTRIBUITI ,INVITATI PRIETENII DUMNEAVOASTRA, ORICE SUMA CAT DE MICA ESTE EA, PENTRU FAVIAN E URIASA! HAIDETI SA NE MOBILIZAM SI SA REUSIM IMPREUNA SA I ADUCEM LUMINA IN OCHISORII LUI FAVIAN! DUMNEZEU VĂ VA DA INZECIT! DOAMNE AJUTA!”, este mesajul postat în mediul online.

(VEZI ȘI AICI: ANDREEA BĂLAN NU POATE SĂ-L UITE PE GEORGE BURCEA! MESAJUL SUBLIMINAL TRANSMIS PE INTERNET: “CUM DE POȚI ZÂMBI AȘA CU GÂNDUL ÎN ALTĂ PARTE”?)

(VEZI ȘI AICI: ANDREEA BĂLAN, STRIGĂT DE AJUTOR AZI-NOAPTE, LA ORA 2:44! CU LACRIMI ÎN OCHI, ARTISTA A IMPLORAT…)

”Puterea de a te ridica si de a merge mai departe”

Ziua de 4 martie a fost una cu totul specială pentru Andreea Bălan, iar vedeta a transmis un mesaj emoționat pe pagina sa de Facebook, oferindu-le internauților și tuturor admiratorilor o melodie.

”Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde. De atunci m-am resetat ca om si am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru si iubirea celor dragi este cea mai de pret comoara. Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia “Inima de fier”, o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea… iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit?❤️??”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A TRECUT PESTE DESPĂRŢIREA DE GEORGE BURCEA ŞI SE GÂNDEŞTE DEJA LA UN ALT BĂRBAT! „VREAU SĂ MĂ RECĂSĂTORESC”)