Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru George Burcea de ziua lui de naștere. Cum petrec în Mauritius

Publicat: 15/01/2020 | 12:54

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru George Burcea de ziua lui de naștere. Cum petrec în Mauritius. 

Împreună cu soțul și cele două fiice, Andreea Bălan a plecat în vacanță, în Mauritius. Artista și George Burcea au tras o sperietură de zile mari când micuța Clara a ajuns pe mâna medicilor și a fost diagnosticată cu enterocolită, dar acum au motive de bucurie. Pe lângă faptul că mezina familiei se simte bine, astăzi, este ziua de naștere a lui George Burcea.

Împreună cu fiicele lor, Andreea Bălan și George Burcea sărbătoresc cu mare fast în Mauritius. Iar artista i-a transmis soțului ei un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A LUAT FOC CÂND A FOST ACUZATĂ CĂ MINTE! CUM A PUS-O LA PUNCT ARTISTA PE O FEMEIE CARE I-A LĂSAT UN MESAJ ACID)

”La multi ani sotulee, taticiuleee????????????????! Sa ne traiesti 1000 de ani, sa fii sanatos, fericit si toate dorintele si visurile sa ti se indeplineasca! Te iubim!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook, în dreptul mai multor fotografii cu Goerge Burcea.

Andreea Bălan, în vacanță cu soțul și fiicele

Andreea Bălan a ajuns la 49 de kilograme!

Nici n-ai spune că este mămică! Andreea Bălan are o siluetă de invidiat și poate fi confundată ușor cu o adolescentă. Artista a ajuns să cântărească 49 de kilograme și a dezvăluit cum se menține într-o formă de zile mari. Andreea Bălan arde caloriile pe scenă, dar are grijă și la alimentație.

Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină. Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport”, a povestit Andreea.