Andreea Bălan, mesaj dureros, în plin scandal legat de divorțul de George Burcea: „Mai târziu în viață am realizat că…”

Publicat: 18/03/2020 | 12:49

În plin scandal legat de divorțul de George Burcea, Andreea Bălan le împărtășește fanilor săi diverse stări sufletești pe care le are, prin intermediul unor mesaje postate pe rețelele de socializare. Acum, artista a vorbit despre un lucru foarte important din viața ei: cariera, sacrificiile pe care le-a făcut, dar și schimbările la care a apelat, pentru a-i fi mereu bine. 

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan a postat un mesaj în care le-a spus fanilor săi totul despre schimbările pe care le-a făcut în ultima perioadă, dar și despre mai multe lucruri din viața ei.

Ca de obicei, faptul că și-a deschis sufletul în mediul online a fost extrem de apreciat de toți urmăritorii ei, care o susțin în această perioadă grea din viața ei și care îi sunt alături la orice pas. De asemenea, Andreea Bălan a pus accentul și pe epidemia de coronavirus, spunând că disciplina ne va ajuta să trecem peste acest obstacol și peste această situație de criză.

„Se spune ca sunt foarte muncitoare, dar in spatele activitatilor mele de furnicuta serioasa, exista foarte multa disciplina pe care mi-am insusit-o la 12 ani cand mergeam in turnee si trebuia sa am grija de lucrurile mele si sa ma ingrijesc singura.
Mai tarziu in viata, am realizat ca disciplina este podul dintre vise si realizari si am vazut ca fara disciplina nu poti adeveri niciun vis.
M-am auto-antrenat sa am grija ce mananc, sa dorm cat trebuie, sa nu am vicii si sa am ordine in jurul meu.
Acum disciplina face parte din viata mea zi de zi si nu as fi realizat foarte multe din tot ce am, daca nu eram disciplinata.
Azi, in lupta cu acest virus, de asemenea ne trebuie disciplina, de la spalatul pe maini la statul in casa” a scris Andreea Bălan, pe contul ei de Instagram.