Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles după ce s-au înmulțit informațiile despre divorț. Ce sfaturi a primit artista

Publicat: 20/02/2020 | 14:37

Andreea Bălan a stârnit și mai multe controverse cu mesajul făcut public în această după-amiază. Gândurile cu subînțeles vin la scurt timp după ce s-au înmulțit informațiile despre divorțul de actorul George Burcea. Unii dintre fanii vedetei i-au dat câteva sfaturi prețioase.

Citește și: Andreea Bălan, prima reacţie în cazul despărţirii de George Burcea! Divorţul este iminent: “Pleacă!”

Andreea Bălan a transmis azi un mesaj cu subînțeles

Andreea Bălan a publicat pe rețelele de socializare o poză în care are o ținută neagră sexy și provocatoare, iar la descriere a scris următorul mesaj: “Încrederea în sine vine din interior, nu din laude și confirmări exterioare. #incredere”.

Citește și: Andreea Bălan divorțează de George Burcea?! Vedeta postului Antena 1 a recunoscut că nu mai dorm împreună

Apropiații și fanii au înroșit butonul de like și i-au transmis multe mesaje pozitive. “Rezolvă neînțelegerile dintre tine și sotul tau si fiți fericiți pentru că aveți o familie minunată si doua fetițe splendide”, “Eu cred ca ar trebui sa va vedeti fiecare de treburile voastre! Nu e treaba noastra ce se intampla in viata personala a fiecărui om si punct”, “Andreea, încearcă să îți păstrezi echilibrul. Ești un om frumos și deștept, dar nu lua decizii pripite! Nu te lăsa influențată de presă, familia este mai importantă decât imaginea! Fii alături de soțul tău! Nu este ușor pentru el, nu-l lăsa singur! Asta înseamnă dragoste și respect. Sunteți așa frumoși!!!! Vă doresc tot binele din lume, aveți grijă unul de celălalt și o să fie bine!!!” sunt doar trei dintre sfaturile primite de vedetă la postarea făcută în această după-amiază. Mai multe comentarii din partea fanilor Andreei Bălan puteți vedea în galeria foto a articolului.

Citește și: Mesajul încurajator al lui Temișan pentru Andreea Bălan și George Burcea! Nașul acestora încearcă să le salveze căsnicia “Când clădești o relație…”

Andreea Bălan, dezvăluiri surprinzătoare în postările sale

În unele dintre postările făcute înainte să se afle că există probleme în mariajul cu George Burcea, Andree Bălan pare că vrea să îi explice soțului ei că problemele din trecut pe care acesta le-a avut, cu privire la viața de familie, pot fi depășite cu succes.

Fiind un artist energic și plin de viață, se spune că mă reprezinta show-urile, coregrafiile și piesele vesele, dar… În spatele zâmbetului meu mereu a fost un suflet avariat în copilărie, cu un bagaj emoțional complex, care și-a dorit iubirea celorlalți”, a scris artista la un moment dat.

În cadrul unei discuții despre una dintre piesele sale, cântăreața a afirmat: “De aceea m-am autodepășit constant, am muncit până la epuizare și am alergat mereu după fericire. Sufletul meu a fost și va fi mereu pe piesele triste și cu mesaj, iar vocea mea transmite mai multe emoții atunci când cânt versuri în care ma regăsesc. Sens unic este despre puterea de a merge mai departe indiferent de cât de tare doare”.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.