Andreea Bălan, mesaj controversat pentru George Burcea. Ce i-a transmis artista, despre ea și Tiberiu Argint: „Pregătită să…”

Publicat: 06/08/2020 | 08:26

Au trecut mai bine de 6 luni de când Andreea Bălan și George Burcea și-au spus „adio”, însă de-abia acum artista a făcut publice mai multe informații, toate cuprinse în noua ei piesă, o piesă în care vorbește despre dezamăgire, lovituri, dar și despre puterea pe care o are acum. 

Fata rea a revenit în muzică! Cine nu își mai aduce aminte de Andreea Bălan, pe vremea când făcea furori cu piesele de acest gen? Ei bine, după mai mulți ani, artista a revenit la stilul care a consacrat-o, cel de „bad girl” (fată rea, n.r.) și se pare că i-a cucerit total pe fanii săi.

Însă…în spatele noii melodii pe care a lansat-o Andreea Bălan se află un mesaj controversat chiar pentru George Burcea. Mai exact, artista îi vorbește, în mod indirect, despre ea și Tiberiu Argint, prin intermediul faptului că vrea să meargă mai departe și că este o persoană extrem de puternică.

NU RATA – GEORGE BURCEA E LA PĂMÂNT! ȘI NU ANDREEA BĂLAN E DE VINĂ! CE LOVITURĂ A MAI PRIMIT

„Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. ‘Nu mai doare; reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe”, a declarat Andreea Bălan.

Tatăl artistei nu l-a cunoscut pe Tiberiu Argint

Săndel Bălan a făcut primele declarații pentru CANCAN.RO despre relația fiicei sale, Andreea Bălan, cu Tiberiu Argint. Cunoscutul impresar ne-a mărturisit, în exclusivitate, că nu a apucat să-l cunoască pe noul iubit al artistei. „Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect”a spus Săndel Bălan, pentru CANCAN.RO.