Andreea Bălan, mărturisiri dureroase despre viața încercată de greutăți: ”În spatele zambetului meu, mereu a fost un suflet avariat”

Publicat: 15/02/2020 | 16:44

Andreea Bălan a făcut mărturisiri dureroase despre viața încercată de greutăți. Artista le-a mărturisit fanilor ei că în spatele zâmbetului pe care îl afișează se ascund multe traume.

Fără doar și poate, Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din showbiz-ul românesc. Cântăreața este mereu cu zâmbetul pe buze, însă, puțini sunt cei care știu dramele prin care a trecut de-a lungul timpului. Andreea Bălan nu și-a trăit copilăria. ”Andre„ a fost una dintre cele mai de succes trupe de fete din muzica românească de la sfârşitul anilor ’90 şi începutul anilor 2000.

Drumul, însă, spre culmile succesului a fost presărat cu multe greutăți, sacrificii și compromisuri. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, MESAJ DUR PE REŢELELE DE SOCIALIZARE: „MĂŞTILE ŞI ARMURA SĂ LE LĂSĂM DE-O PARTE”)

Avea doar 10 ani și o mare responsabilitate. Andreea Bălan nu putea să se joace așa cum o făceau alți copii. Ea trebuia să fie perfecă pe scenă, altfel era pedepsită. Pe lângă autoritatea tatălui ei, artista avea divergențe cu Andreea Antonescu, care au dus până la urmă la destrămarea grupului.

 „Când urcam pe scenă, uneori îmi plăcea, alteori nu-mi plăcea, pentru că varia în funcţie de ceea ce se întâmpla în culise. Pentru că noi acolo deseori ne certam sau existau tensiuni. Eu urcam pe scenă cu lacrimi în ochi şi trebuia să zâmbesc şi atunci mă prefăceam foarte tare. Şi chestiile asta pe mine m-au traumatizat. Am avut o relaţie destul de ambiguă. Câteodată frumoasă, câteodată dură, dar cred că am trăit amândouă aceleaşi lucruri şi abia după mulţi ani am stat de vorbă şi ne-am dat seama câte de greu ne-a fost amândurora. Poate că orgoliul nostru de adolescente nu ne lăsa să ne împărtăşim toate sentimentele, dar mai târziu, după ce totul s-a terminat, ne-am dat seama că nu am vrut să ne facem rău una alteia”, mărturisea Andreea Bălan.

Andreea Bălan, însă, nu s-a lăsat doborâtă de obstacolele vieții. A luptat, a muncit din greu și nu s-a lăsat doborâtă de eșecuri. După ce a fost înșelată de Keo, cel cu care avea de gând să se căsătorească, artista a luat-o de la zero. A devenit mai puternică și, într-un final… și-a cunoscut dragostea vieții sale, alături de care și-a întemeiat familia mult visată. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, CLIPE DE COȘMAR ÎN VACANȚĂ. MEZINA FAMILIEI A FOST ANESTEZIATĂ: ”MI-A STAT INIMA ÎN LOC!”)

Însă, în spatele zâmbetului ei, pe care mereu îl afișează în fața fanilor, se ascunde multă durere.

„Fiind un artist energic și plin de viață, se spune că mă reprezintă show-urile, coregrafiile și piesele vesele dar… în spatele zambetului meu, mereu a fost un suflet avariat în copilărie cu un bagaj emoțional complex, care și-a dorit iubirea celorlalți. De aceea m-am autodepasit constant, am muncit până la epuizare și am alergat mereu după fericire”, a mărturisit Andreea Bălan.