Andreea Bălan, lovită din nou de tristețe, în autoizolare, după anunțul divorțului de George Burcea: „Îmi lipsește…”

Publicat: 07/04/2020 | 09:20

Pandemia de coronavirus din România le ține în case inclusiv pe vedetele noastre. Andreea Bălan se află și ea în autoizolare la domiciliu alături de mama și fetițele sale și, chiar dacă timpul petrecut cu familia este unul extrem de prețios, artista resimte extrem de mult lipsa scenei și a fanilor.

Andreea Bălan se află în autoizolare la domiciliu alături de mama și fetițele sale și resimte cumplit lipsa scenei, a concertelor și a fanilor. Cu toate acestea, vedeta este extrem de optimistă și speră că se va termina totul curând și că își va relua activitatea.

Din autoizolare, Andreea Bălan le-a transmis un mesaj destul de trist fanilor săi, dar le-a mărturisit acestora că atunci când va reveni pe scenă, o va face în forță, cu show-uri tari, așa cum i-a obișnuit deja.

”Lipsește scena, îmi lipsește echipa ❤️?? și când vom iesi din case … voi face cele mai tari show-uri ⚡️?? #AndreeaBalanShow #BestShow”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Bucuros că a scăpat de responsabilitățile familiei?!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi detalii de culise din divorțul anului! Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara, care, cu siguranță, vor rămâne în grija mamei. Probabil va urma un proces lung, în urma căruia se va stabili și ce pensie alimentară va plăti actorul pentru micuțe. Până în momentul, în care lucrurile se vor așeza în ordine, cei doi au încercat să stabilească, de comun acord, un program de vizitare al fetițelor. Se pare însă că fostul soț al vedetei ar încerca să fugă de responsabilității.

Potrvit unor surse D.A.S. categoria A, fostul soț al Andreei Bălan nu ar fi fost de acord cu propunerea de a-și vizita fiicele mai mult de o dată pe săptămană. Din câte se pare, acesta ar fi mărturisit apropiaților că este foarte bucuros că a scăpat de toate responsabilitățile familiale și că nu trebuie să mai contribuie financiar în creșterea copiilor.