Andreea Bălan, lecție de viață înainte de ziua sa. Ce i-a implorat pe apropiați și fani să facă pentru ea

Publicat: 13/06/2020 | 19:04
O lecție impresionantă de viață a oferit Andreea Bălan înainte de ziua sa de naștere! Îndrăgita cântăreață a făcut totul public pe o rețea de socializare, unde și-a implorat pe apropiați și fani să i se alăture într-un vis extrem de emoționant. Oamenii au reacționat la apelul artistei de 35 de ani.

Descoperă și: George Burcea s-a mutat din nou la Andreea Bălan?! Imaginea postată de actor spune tot

Andreea Bălan, lecție de viață înainte de ziua sa de naștere

Peste 10 zile este ziua de naștere a Andreei Bălan, iar ea a decis să serbeze într-un mod diferit acest eveniment din viața sa. Cântăreața a anunțat într-o postare făcută în urmă cu câteva ore bune că își donează ziua de naștere pentru deschiderea Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină «Sfânta Împărăteasă Elena». Carismatica artistă le-a mărturisit tuturor că s-ar bucura extrem de mult dacă va reuși să strângă suma de bani de care este nevoie pentru ca acest proiect să înceapă. Este vorba despre 5.000 de lei.

“Dragilor, cred că știți deja că mai sunt puține zile pana la ziua mea și sunt foarte fericită! Tocmai de aceea, am încredere că, împreună, putem împărtăși măcar un strop din aceste bucurii cu oameni faini, care aduc lumina în viețile celor care au nevoie. Dacă vreți să îmi faceți un cadou, puteți dona pentru deschiderea Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină «Sfânta Împărăteasă Elena». Vă las aici un link prin care puteți dona cât puteți și m-aș bucura enorm să știu că, împreună, am pus umărul la treabă! ❤️” este mesajul scris de vedetă pe contul ei de Facebook.

Nu rata: Andreea Bălan, ultimele detalii despre divorțul de George Burcea: “Actele sunt depuse cu cererea de…” Ce spune vedeta despre pensia alimentară

“Foarte frumos că faci așa, dar nu ești singura. Mai multe vedete au zis așa! Felicitări că vă pasă!????”, i-a lăsat într-un comentariu una dintre susținătoarele sale. Puteți face donații pentru cauza susținută de Andreea Bălan AICI. Desigur, dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe galantom.ro.

Citește și: Andreea Bălan, noi declarații cutremurătoare despre divorț: “Simt nevoia să plâng”. Ce mărturisiri le-a făcut în avans fiicelor sale despre despărțirea de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Descoperă și: Andreea Bălan se pregătește de “bătălia” în instanță cu George Burcea. “Va cere custodia exclusivă” + “Vrea să rămână cu vila, bunurile și…”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Citește și: Cu cât se “vând” vedetele pe Insta, FB și YouTube?! Am aflat ce preț au Andreea Bălan, Iulia Albu sau Andra Gogan pentru o singură postare, dar și: Andreea Bălan a spus câți bani câștigă din YouTube! Dorian Popa face mai mulți bani ca ea