Andreea Bălan l-a pus la zid pe George Burcea

Publicat: 01/03/2020 | 12:46

E cam gata, nu mai e cale de împăcare între Andreea Bălan și George Burcea! Cântăreața nu mai rezistat și a spus motivul pentru care relația lor s-a dus pe apa Sâmbetei.

Asta după ce a fost luată la întrebări de fani, pe rețelele de socializare, care au acuzat-o că ea este vinovată pentru despărțire. Rugată de o fană să spună lucrurilor pe nume, artista a făcut precizările de rigoare. Se săturase să fie ea mereu vinovata în ochii multora. Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre cauzele despărțirii. Și a lovit crunt în George Burcea. (CITEȘTE ȘI: CU CÂT SE ”VÂND” VEDETELE PE INSTA, FB ȘI YOUTUBE?! AM AFLAT CE PREȚ AU ANDREEA BĂLAN, IULIA ALBU SAU ANDRA GOGAN PENTRU O SINGURĂ POSTARE)

”E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a fost întrebarea provocatoare pe Instagram.

”Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a fost răspunsul Andreei Bălan. (VEZI AICI: ACUM TOTUL E OFICIAL! ANDREEA BĂLAN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DIVORȚ: “SUNT MOMENTE DELICATE”. CE A SPUS DESPRE GEORGE BURCEA)

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost prezis de Carmen Harra încă din 2016

Vestea rupturii dintre Andreea Bălan și George Burcea a căzut ca un trăsnet, iar fanii artistei au așteptat cu sufletul la gură o reacție din partea ei. După zile întregi în care nu a infirmat, dar nici nu a confirmat zvonurile, într-un final, Andreea Bălan a reacționat. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚUL NU MAI POATE FI EVITAT! SOȚUL ANDREEI BĂLAN A ”GOLIT” CASA ȘI S-A MUTAT LA UN PRIETEN!)

”Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere Le-am citit pe toate 
Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat
In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie protejate.
Va imbratisez cu drag, mereu a voastra AB 
în 2016, Carmen Harra a făcut declarații despre cuplul George Burcea-Andreea Bălan. Clarvăzătoarea mărturisea atunci că cei doi nu vor rezista împreună și că se va ajunge la divorț. De asemenea, Carmen Harra declara atunci că Andreea Bălan se va mărita, din nou, după despărțirea de tatăl copiilor ei. (AFLĂ AICI: DIVORȚUL NU MAI POATE FI EVITAT! SOȚUL ANDREEI BĂLAN A ”GOLIT” CASA ȘI S-A MUTAT LA UN PRIETEN!)

”În 2016, am spus că este o relaţie condamnată la ceva care nu o să meargă. Ea este cea care va hotărî să pună punct relaţiei. Am spus că vor avea doi copii. Relaţia nu avea cum să supraviețuiască pentru că ei, din punct de vedere energetic, nu sunt compatibili. Nu cred că se poate face nimic, decât să găsească o soluţie să crească copiii, să aibă şi mamă şi tată, să rămână prieteni. Ea va avea o altă căsnicie şi viaţa merge mai departe. Ea atrage persoane care o vor face să sufere, cu care ea nu rezistă într-o relaţie, dar poate să treacă peste asta. Peste doi ani va apărea altcineva care îi va aduce echilibru”’, a spus Carmen Harra la Antena Stars.