Andreea Bălan își ține noul iubit departe de familie. Tatăl artistei nu l-a întâlnit pe Tiberiu Argint: ”Nu am avut ocazia sa-l cunosc”

Publicat: 31/07/2020 | 23:15

La aproape o lună de când CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, primele imagini cu Andreea Bălan și noul său iubit, Tiberiu Argint, Săndel Bălan, tatăl artistei a stat de vorbă cu noi și și-a deschis sufletul, punctând câteva detalii importante despre noua relație a fiicei sale. 

Săndel Bălan a făcut primele declarații pentru CANCAN.RO despre relația fiicei sale, Andreea Bălan, cu Tiberiu Argint. Cunoscutul impresar și artist a vorbit deschis despre acest subiect delicat și ne-a mărturisit, în exclusivitate, că nu a apucat să-l cunoască pe posibilul viitor „ginere” și nici să abordeze acest subiect cu Andreea Bălan.

Mai mult, chiar dacă locuiește în Ploiești și ne aflăm încă în plină pandemie de COVID-19, Săndel Bălan nu și-a lăsat familia la greu și a vizitat-o tot timpul pe Andreea Bălan, ținând în permanență legătura cu artista, dar și cu cele două nepoțele, Ella și Clara.

Andreea Bălan, alături de tatăl său, Săndel Bălan

NU RATA  ANDREEA BĂLAN, DIN NOU ÎN VACANȚĂ ALĂTURI DE TIBERIU ARGINT. IMAGINILE I-AU DAT DE GOL. FOTO

„Nu l-am cunoscut pe Tiberiu Argint”

Așa cum v-am spus mai sus, Săndel Bălan nu a apucat încă să-l cunoască pe Tiberiu Argint și nici nu știe prea multe despre noua relație a fiicei sale, după cum chiar el ne-a povestit, în exclusivitate.

„Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect” a spus Săndel Bălan, pentru CANCAN.RO. 

Pe parte profesională, tatăl Andreei Bălan nu se plânge deloc și are grijă de zeci de copii, pe care îi îndrumă în cariera muzicală. Cu foarte multă răbdare, Săndel Bălan îi impresariază și le caută picilor melodii potrivite pentru timbrul lor vocal, se ocupă de promovarea lor și este extrem de mândru de munca lui.

CITEȘTE ȘI – CE SE ASCUNDE, DE FAPT, ÎN SPATELE PRESUPUSEI RELAȚII DINTRE ANDREEA BĂLAN ȘI TIBERIU ARGINT? „ÎN NICIUN CAZ NU SUNT…”

„Am foarte mulți artiști care își fac melodii la mine la studio și mă ocup și de promovarea lor la emisiuni.
Totul merge bineeeee!” a mai spus Săndel Bălan, pentru CANCAN.RO, în exclusivitate.

Când urmează să divorțeze Andreea Bălan de George Burcea

A trecut mai bine de jumătate de an de când Andreea Bălan și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și le-a povestit că mariajul cu George Burcea a ajuns la final. Din spusele artistei, actorul s-a schimbat extrem de mult față de ea, iar la un moment dat, chiar i-a mărturisit că nu mai are sentimente, motiv pentru care Andreea Bălan a decis, pentru binele ei și al fetițelor sale, să pună punct căsniciei.

Deși a trecut atâta timp de atunci, nici până în momentul de față nu s-a pronunțat divorțul dintre cei doi. Pandemia de COVID-19 din România a încurcat mersul lucrurilor, așa că artista mai are de așteptat până ce se va putea numi, din nou, femeie liberă.

Andreea Bălan și George Burcea urmează să divorțeze

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, primul termen al procesului de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea ar urma să aibă loc în luna septembrie sau chiar octombrie. Întârzierea deciziei instanței pare că o neliniștește extrem de tare pe ”jumătatea” trupei ”Andre”, care vrea cu orice preț să ”scape” de asocierea cu fostul soț.

VEZI ȘI – FABULOS! CUM A FOST SURPRINS TIBERIU ARGINT AZI, ÎN TRAFICUL DIN BUCUREȘTI. IUBITUL ANDREEI BĂLAN S-A FOTOGRAFIAT ÎN TIMP CE…

Andreea Bălan și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint

Când nimeni nu se aștepta la o veste-bombă, CANCAN.RO a pus mâna pe exclusivitatea momentului! Fotoreporterii noștri au surprins-o pe litoral, în Vama Veche pe Andreea Bălan, însă nu singură, ci în compania noului său iubit, nimeni altul decât Tiberiu Argint.

Cei doi s-au sărutat cât a fost seara de lungă, s-au mângâiat cu patos, au zâmbit în permanență și au demonstrat că sunt extrem de fericiți unul în compania celuilalt. Mai mult, se pare că noul iubit al Andreei Bălan le-a cunoscut deja pe cele două fetițe ale artistei, Ella și Clara, atunci când a participat la ziua de naștere a cântăreței, care a avut loc la ea acasă. Deși a vrut să țină totul ascuns, CANCAN.RO a aflat în exclusivitate de noua relație a artistei, pe care se ferea să o expună. Mai mult, pentru ca nimeni să nu poată afla de iubirea dintre ea și Tiberiu Argint, Andreea Bălan apela la diverse trucuri.

Andreea Bălan și noul iubit, Tiberiu Argint

Potrivit informațiilor din presă, artista purta peruci atunci când mergea acasă la Tiberiu Argint, pentru a nu fi recunoscută. Până în acest moment, Andreea Bălan nu a oferit nicio declarație oficială cu privire la relația ei cu Tiberiu Argint și nici noul iubit al vedetei nu a făcut vreo precizare, pesemne că cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii lumii, cel mai probabil până în momentul în care Andreea Bălan va deveni, negru pe alb, o femeie liberă, după divorțul de George Burcea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.