Andreea Bălan își caută bărbat după despărțirea de George Burcea! Anunțul surprinzător făcut pe internet

Publicat: 31/03/2020 | 10:37

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Chiar dacă păreau un cuplul fericit, cei doi  au decis că drumurile lor trebuie să se despartă. Se pare că de când a rămas singură, vedeta simte nevoia unui bărbat în casă. În ultimul vlog postat în mediul online, cântăreața a anunțat că este în căutare de pretendenți.

Andreea Bălan și George Burcea au avut o relație de cinci ani. Anul trecut s-au căsătorit și visau la o viață împreună. Însă, lucrurile se pare că nu au stat chiar așa. Relația a început să se răcească și nu a mai durat mult până ce Andreea și George au anunțat divorțul. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, ANUNȚ BIZAR DUPĂ ANUNȚUL DIVORȚULUI DE ANDREEA BĂLAN: „GATA, DORESC SĂ VĂ ANUNȚ CĂ..”)

Andreea Bălan este foarte activa în mediul online și își ține mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, atât prin intermediul rețelelor de socializare, cât și prin vlog-urile pe care le face. În ultimul vlog, postat pe canalul său de YouTube, cântăreața a mărturisit că simte nevoia unei prezențe masculine în viața ei. (VEZI ȘI: DETALII DE CULISE DIN DIVORȚUL ANULUI! DE CE S-A SEPARAT, DE FAPT, ANDREEA BĂLAN DE GEORGE BURCEA: „NU VREA SĂ FIE AJUTAT”)

Artista a posta un nou video în care se îndeletnicește cu montatul unor jucării pentru cele de fetițe ale ei. Alături de mama sa, Andreea încearcă să construiască o bicicletă, iar acest lucru îi dă bătăi de cap. Așa că Andreea a lansat marele anunț: „Căutăm bărbat să ne ajute în casă! Să ne monteze lucruri, biciclete…”. Așadar, se poate spune că vedeta a trecut peste relația cu fostul soț și este deschisă la nou.