Andreea Bălan, înșelată de George Burcea? Artista, declarații sfâșietoare despre soțul ei: „Bărbații care-și schimbă comportamentul au pe altcineva”

Publicat: 05/03/2020 | 09:07

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Andreea Bălan a spus cele mai sincere lucruri din căsnicia ei cu George Burcea. Deși dezamăgită de tot ceea ce i se întâmplă, artista și-a găsit puterea să spună lucrurilor pe nume și să-i lămurească pe fanii ei, care aveau atâta nevoie de explicații din partea acesteia. 

Andreea Bălan și-a asumat aproape toate lucrurile scrise în presă, în ultimul timp și a mărturisit în emisiunea lui Dan Capatos că nu știe sigur dacă George Burcea a înșelat-o, dar cu siguranță dacă s-a întâmplat acest lucru, se va afla.

Mai mult, Andreea Bălan a punctat de mai multe ori faptul că George avea comportamentul schimbat și că el este cel care nu-și mai dorește familia, căci ea nu a vrut niciodată să se ajungă la o despărțire și mai ales la un divorț. Pe deasupra, cântăreața a menționat că și-a dorit ca ea și George să facă terapie de cuplu pentru a depăși impasul în care se aflau.

„I-am propus să facem terapie și l-am înteles, însă eu eram de vină pentru tot. El nu a ales să se vindece. Normal că totul a venit ca un tăvălug în momentul în care a ales să scrie cartea, pentru că te răscolești. Nu mi-am dorit niciodată să mă separ și să ajung la divorț. NU e vorba ca mi-am dorit cariera, este vorba ca fetele noastre vor avea o traiectorie diferită pentru că tatăl lor nu va mai locui cu ele. Ele nu vor mai simți iubirea părinților. Lucrul ăsta mă doare. Nu mai există familia și copiii nu mai au repere. El este in filmele lui, încă nu realizează asta. Mi-a dat de înțeles că este mulțumit de întorsătura pe care viața sa a luat-o. Merg pe premiza că bărbații care-și schimbă comportamentul au pe altcineva, dar nu am dovezi în acest sens. Dar dacă ar avea se va afla” a spus Andreea Bălan, la Antena 1.