Andreea Bălan, însărcinată?! Fiica cea mare a dat-o de gol: „Ai un bebe în burtică”

Publicat: 13/03/2020 | 21:33

La numai 2 săptămâni de când s-a aflat că Andreea Bălan și George Bucea s-au separat, artista a lăsat pe toată lumea, azi, cu gura căscată! Cântăreața a fost „dată de gol” de fiica ei cea mare, Ella, că mai are un bebe în burtică!

Fanii Andreei Bălan au fost puși pe jar în această seară, după ce artista a postat mai multe clipuri video pe contul ei de Instagram, în care vorbește cu fiica ei cea mare, Ella.

Întinsă pe jos și cu Ella peste ea, Andreea Bălan le-a arătat urmăritorilor săi că cele două se distrează copios împreună, dar la un moment dat, artista le-a mărturisit tuturor că fiica ei este de părere că ea mai are un bebe în burtică. Dialogul dintre cele două a fost de-a dreptul savuros!

„Elluța m-a întrebat dacă mai am bebe. Nu mai am bebe în burtică! Și Clărița a fost bebe, în burtică!” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze.
„Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe în burtică!” a spus și fiica cea mare a vedetei, extrem de încântată de idee. Desigur, totul a fost doar o glumă, ținând cont de faptul că Andreea Bălan a mărturisit, după ce a născut-o pe micuța Clara, că nu mai poate avea copii, din cauza problemelor de sănătate întâmpinate.