Andreea Bălan, în război cu fanii după ce s-a fotografiat aşa: „Zău…”

Publicat: 22/06/2020 | 08:07

Andreea Bălan a ajuns la cuțite cu unii dintre fani, după ce s-a fotografiat în studioul unui prieten. Faptul că s-a lăsat pozată în chiloți și cu mult machiaj pe față i-a făcut pe câțiva dintre prietenii virtuali pe care îi are artista să ia foc.

VEZI AICI: ANDREEA BĂLAN, REACŢIE INCREDIBILĂ DUPĂ CE MARCEL PAVEL S-A INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS: „EU NU M-AM GÂNDIT CĂ SUNT POZITIVĂ”

Andreea Bălan a atras din nou atenție pe rețelele sociale. Nu prin vreo postare la adresa lui George Burcea, cu care se află în plin divorț, ci cu ultima fotografie pe care a postat-o. În imagine, artista apare în chiloți și cu mult fond de ten pe față, în dreptul unei mese de biliard.

Fotografia a atras numeroase comentarii negative, mulți fani criticând-o că a acceptat să se pozeze în respectiva ipostază.

Nu te avantajează deloc această ținută, iar poza este nereușită! Zău, Andreea, ai grijă!”, “Multă tencuiala pe față! Pune o fustă ceva, că nu e prea frumos…”, “Hai că gâtu este maroniu și fața galbenă, unde vedeți voi frumusețea la o femeie cu un sac de glet pe față? Întreb pentru un prieten”, sunt doar câteva dintre cele mai acide comentarii.

Andreea Bălan
Andreea Băla, criticată pentru ultima fotografie

Andreea Bălan, în divorț cu George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, iar între ei nu mai există cale de împăcare. De altfel, artista a și depus actele de divorț și vrea custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu actorul.

NU RATA: DOAR AȘA ÎȘI VEDE COPIII GEORGE BURCEA! REGULILE STRICTE IMPUSE DE ANDREEA BĂLAN

Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public”, a mărturisit Andreea Bălan.