Andreea Bălan, în lacrimi după ce a aflat o veste tristă: “Nicoleta are nevoie de noi”

Publicat: 29/01/2020 | 17:34

Andreea Bălan nu și-a putut controla emoțiile puternice pe care le-a trăit în momentul în care a aflat o veste tristă. Mai mult, cu lacrimi în ochi, ea a lansat un strigăt de ajutor pe o rețea de socializare. Apropiații și fanii săi au reacționat imediat. 

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, noi dezvăluiri despre clipele de coșmar trăite alături de fiicele lor în Mauritius

Andreea Bălan, apel disperat pentru salvarea Nicoletei Milea

Recent, Andreea Bălan a aflat despre drama unei adolescente de 16 ani, care a primit un diagnostic dureros de la medici. În vara anului trecut, după ce nu a mai suportat durerile de spate care i-au apărut Nicoleta Milea a mers la control, iar medicii i-au spus că are o boală mortală: sarcom – cancer osos – este unul dintre tipurile de cancer cele mai frecvente la copii; se răspândește adesea în alte țesuturi din organism. Potrivit cercetătorilor, sarcoamele sunt, în general, împărțite în tumori osoase și tumori ale țesutului moale, acestea din urmă fiind mult mai puțin frecvente. Ea a urmat tratamente și a suferit o operație dificilă la finalul anului trecut în Turcia, potrivit salveazaoinima.ro.

Citește și: Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru George Burcea de ziua lui de naștere. Cum petrec în Mauritius

În urmă cu câteva zile, familia Nicoletei Milea a primit cea mai grea veste pe care putea să o primească. Tratamentul pentru o șansă la viață normală pentru fiica lor este echivalent cu suma de 151.000 de euro și se întinde pe o perioadă de un an dacă trupul său măcinat de cumplita maladie va rezista. Povestea adolescentei luptătoare a devenit virală și, printre cei care i-au îndemnat pe oameni să doneze pentru salvarea sa se numără și Andreea Bălan. Cântăreața a distribuit drama copilei și a scris mesajul emoționant: “Nicoleta are nevoie de noi????????????, după cum puteți vedea într-una dintre imaginile din galeria foto a articolului.

Citește și: Andreea Bălan a luat foc când a fost acuzată că minte! Cum a pus-o la punct artista pe o femeie care i-a lăsat un mesaj acid

Pentru salvarea adolescentei Nicoleta Milea se pot face donații în conturile de mai jos

Până astăzi s-au strâns aproape 22.000 din cei 151.000 de euro, bani necesari pentru tratamentul costisitor pe care îl urmează Nicoleta Milea în războiul cu cancerul osos. Puteți dona direct prin transfer bancar în următoarele conturi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001