Andreea Bălan îl face praf pe George Burcea în noua ei melodie! Ce mesaj subliminal apare în clipul piesei “Inimă de fier”

Publicat: 04/03/2020 | 11:14

Astăzi, 4 martie, este o zi extrem de importantă în viața Andreei Bălan! Micuța ei prințesă, Clara, împlinește un an și tot azi, cântăreața și-a lansat noua melodie, “Inimă de fier”. În versurile piesei, artista și-a scris suferința din timpul relației pe care a avut-o soțul ei, George Burcea, și nu numai. Unele dintre gândurile transmise par că sunt cu dedicație pentru actor și, spre finalul clipului, apare un mesaj subliminal scris într-o zonă cunoscută de pe malul Lacului Morii din București. 

Citește și: Am aflat cine câștigă custodia! Cui rămân Ella și Clara, după divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan

Andreea Bălan, mesaj subliminal în clipul piesei “Inimă de fier”

“Inimă de fier” este o piesă despre oameni, speranțe, iubire… despre viață… și cu bune, și cu rele. Și, așa cum Andreea Bălan a menționat în urmă cu câteva ore, această nouă melodie pe care și-a lansat-o astăzi este și despre ea, despre încercările la care destinul a supus-o, despre greșeli, suferință, dar și despre puterea de a merge mai departe orice ar fi.

Citește și: Andreea Bălan, mesaj copleșitor de ziua fiicei sale: “Cea de-a doua minune a mea, dar și când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde”

“Visăm cu toții să ajungem la nori/Dar ne atașăm de atâtea lucruri/Uităm că viața are alte culori/Dacă o citești și printre rânduri

Și doar pentru câteva mii/Ne pierdem timpul zi de zi/Doar alergăm după hârtii/Mai suntem oare oameni vii?” sunt primele două strofe cu care începe piesa “Inimă de fier”. Unele surse spun că, de fapt, aceste versuri îi sunt într-un fel dedicate și lui George Burcea. Vă reamintim că, după ce se va pronunța divorțul, Andreea Bălan va rămâne cu întreaga avere, care este estimată la un milion de euro.

Citește și: Ce a făcut George Burcea, după ce a aflat că nu se alege cu nimic în urma divorțului de Andreea Bălan. A surprins pe toată lumea!

Refrenul melodiei sună astfel:

“Tu, viață, fă-mă să trăiesc/Tot ce nu am mai trăit/Și ia-mă iar pe drumul tău/Atunci când am greșit

Și du-mă sus, până la cer/Când nu am încredere/Și dă-mi o inimă de fier/Să trec peste orice”.

La minutul 02:23 este Andreea Bălan care dansează și cântă la ruinele aflate pe malul Lacului Morii, iar jos, stânga sa, este scris următorul mesaj: “Iubește și vei fii iubit!”.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, prezis de Carmen Harra încă din 2016: “Peste doi ani va apărea altcineva care…”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.