Andreea Bălan i-a dat „fatala” lui George Burcea: „Am primit mesaje în care…”

Publicat: 08/05/2020 | 08:50

Despărțirea de George Burcea este un nou început, pentru Andreea Bălan, iar vedeta îi aplică fostului partener de viață o ”lovitură” de la distanță, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook. 

Andreea Bălan nu afișează imaginea unei femei deprimate, care nu mai știe cum să iasă dintr-o situație sentimentală dificilă. Ba chiar din contră. Mesajul său trasmite că reușește să se păstreze pozitivă, să zâmbească – chiar dacă mulți admiratori o întreabă cum de reușește să facă asta -, iar explicația pe care o oferă în mediul online este aceea că oamenii atrag exact ceea ce gândesc. Vedeta scrie că vede ”partea plină a paharului”, iar o astfel de atitudine are darul de a alunga gândurile neplăcute generate de separarea de George Burcea.

”Primesc multe mesaje de la voi in care ma intrebati cum pot fi pozitiva si sa zambesc in momente mai putin placute. Raspunsul este urmatorul: Cred cu tarie ca atragem ceea ce gandim, gandurile transformandu-se in frecvente care ne aduc in viata exact ceea ce e in mintea si in sufletul nostru. Cred ca bucuria sau fericirea sunt alegeri pe care le facem zi de zi si daca ma trezesc cu o anumita stare mai putin placuta, aleg sa zambesc, sa raman pozitiva si incerc sa alung gandurile neplacute si sa vad partea plina a paharului”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de socializare.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN SE PREGĂTEȘTE DE “BĂTĂLIA” ÎN INSTANȚĂ CU GEORGE BURCEA. „VA CERE CUSTODIA EXCLUSIVĂ” + „VREA SĂ RĂMÂNĂ CU VILA, BUNURILE ȘI…”)

Andreea Bălan vede doar partea plină a paharului după despărțirea de George Burcea

”Suntem ceea ce gândim”

Andreea Bălan este decisă să meargă mai departe și îi transmite, practic, lui George Burcea că este bine că și că tot acest scenariu halucinant nu a reușit decât să o facă mai puternică. Și asta cu atât mai mult cu cât este mamă și trebuie să emane, așa cum le spune fanilor săi, ”pozitivitate”.

”Nu este usor, e o provocare constanta, dar este un exercitiu pe care il fac zilnic la fel ca un antrenament fizic. Totodata zambetele ne fac mai placuti celor din jur si astfel vom atrage oameni si lucruri frumoase in vietile noastre. Fiind mama, e foarte important sa eman pozitivitate, iar fetele mele sa se simta in siguranta si fericite in preajma mea. Suntem ceea ce gandim”, a mai scris vedeta.

(VEZI ȘI AICI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA CONTINUĂ “MECIUL” ÎNCEPUT DE SĂRBĂTORI. “S-A PURTAT CA UN…”)