Andreea Bălan, gest disperat! Prima apariţie la TV după despărţirea de George Burcea: „L-aş primi înapoi”

Publicat: 05/03/2020 | 07:23

Andreea Bălan a avut prima apariție la TV după ce a anunțat, în mod public, despărțirea de George Burcea. Artista a făcut declarații dureroase, declarații la care, probabil, nimeni nu se aștepta. 

Aseară, Andreea Bălan a venit la Xtra Night Show și a făcut declarații dureroase despre despărțirea de George Burcea. Cântăreața a mărturisit, cu sinceritate și aproape cu ochii înlăcrimați că l-ar primi înapoi pe soțul ei, numai dacă împăcarea ar fi un lucru ce l-ar putea face pe acesta la fel ca înainte.

Printre altele, cu aceeași sinceritate, Andreea Bălan a mai declarat că a știut de la început că George Burcea va fi tatăl copiilor săi. Mai mult, Andreea a mai punctat faptul că Burcea a fost invidios la un moment dat pe succesul ei și mai ales pe faptul că ea nu are manager și trebuie să țină legătura cu mulți bărbați și să fie puternică.

„Dacă nu îmi doream o familie nu făceam doi copii, George a fost invidios pe succesul meu, dar probabil firea mea l-a făcut să creadă că mă interesează doar cariera. Este o lume a bărbaților, eu sunt puternică, eu nu am manager și trebuie să fac afaceri cu bărbați, am o latură bărbătească.

L-aș primi înapoi, dar este foarte important dacă iertarea asta îl aduce pe el ca înainte Dacă nu mai vrea aceată familie, evident  că vom ajunge la divorț” a spus Andreea Bălan, la Antena 1.