Andreea Bălan face terapie după despărţirea de George Burcea! Care este cel mai negru scenariu pe care îl are cu fetiţele ei

Publicat: 07/03/2020 | 13:23
Aflată în pragul divorţului, Andreea Bălan a mărturisit că face terapie şi speră cu toată fiinţa ei că şedinţele cu specialistul ales o vor ajuta să treacă mai uşor peste despărţirea de George Burcea. În timpul unor mărturisiri sincere, ea a spus care este cel mai negru scenariu pe care îl are cu fetiţele ei: Clara şi Ella.

Citeşte şi: Andreea Bălan încă îl mai iubeşte pe George Burcea. Declaraţii sfâşietoare după ce ieri s-au întâlnit şi au discutat totul

Andreea Bălan face terapie după despărţirea de George Burcea

La 35 de ani, Andreea Bălan a rămas o mamă singură… după ce reuşise să se simtă o femeie împlinită complet… În cadrul interviului oferit lui Mihai Morar, ea şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit că urmează şedinţe de terapie. Mai mult, vedeta îşi doreşte ca fiicele sale să nu aibă dependenţe emoţionale faţă de viitorii lor parteneri… o situaţie alarmantă provocată de faptul că nu au trăit într-o familie normală. Declaraţiile artistei l-au impresionat enorm pe Mihai Morar.

“Eu înţeleg şi copilăria foarte mult, că fac şi terapie… traumele generate în copilărie… ale mele, ale tale, ale oricui. Adică înţeleg foarte mult şi am citit foarte mult pe această. Şi tot timpul ne influenţează şi asta zic, eu am empatie şi înţeleg lucrurile astea şi, în ultimele trei luni, chiar am încercat să nu ajungem aici.

Da, e foarte greu, pentru că te gândeşti că nu mai ai familie pentru fetiţe şi nu mai ai repere. Degeaba mami şi tati stau separaţi şi ok, au grijă de copii, faptul că nu mai locuiesc împreună, fetiţele nu o vor vedea niciodată pe mami care se iubeşte cu tati şi atunci ele, mai târziu, în viaţă, nu vor învăţa iubirea faţă de partener şi vor avea dependenţe emoţionale faţă de bărbaţii cu care ele vor fi. Adică, eu trebuie de acum înainte să am foarte mare grijă cum le educ şi cum le cresc şi el trebuie să fie prezent în viaţa lor pentru ca ele, mai târziu, să nu se agaţe de orice bărbat care apare în viaţa lor pentru că au avut carenţe în viaţa cu tatăl lor”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni” de la Antena Stars.

“Vorbeşti ca un psiholog care ai învăţat să fii pentru Andreea Bălan”, a reacţionat Mihai Morar.

Citeşte şi: Ce le-a spus Andreea Bălan fiicelor ei despre George Burcea, după ce au decis să divorțeze

“Da, pentru că, în funcţie de cum creşti şi cum eşti în familia ta, aşa vei fi mai departe, în viaţă, cu partenerii tăi şi cu viitoarea ta familie. Şi vei perpetua greşelile părinţilor tăi. Şi de aceea eu am luptat foarte mult… (…). Nu vreau să fie ca familia mea şi nici ca a ta… el a fost părăsit (…)”, a mai subliniat cântăreaţa.
Mezina Andreei Bălan a împlinit un an în urmă cu trei zile, iar vedeta i-a făcut o urare copleşitoare. Ella are trei ani şi aproape cinci luni.