Andreea Bălan este blestemată! Și George Burcea a înșelat-o?

Publicat: 27/02/2020 | 08:41

Lucrurile din viața Andreei Bălan par a se îndrepta într-o direcție pe care nicio femeie nu și-ar dori-o. Deși extrem de talentată și împlinită prin prisma faptului că are două fetițe minunate, artista se poate considera ghinionistă la capitolul dragoste. 

Andreea Bălan este blestemată în amor! Cântăreața s-a luptat toată viața cu infidelitatea, iar acum, în plin scandal, au ieșit la iveală informații de-a dreptul dureroase din viața blondinei. Știe toată lumea că Andreea Bălan s-a iubit cu mare patos cu Keo și nimeni nu credea vreodată că cei doi se vor despărți. Cu toate acestea, infidelitatea și-a spus cuvântul, iar în momentul în care artista a aflat că iubitul o înșeală cu Misty, a pus capăt legăturii amoroase dintre ei.

Deși i-au legat 9 ani, cei doi s-au despărțit din cauza faptului că artistul Keo a înlocuit-o pe Andreea Bălan cu Misty, femeie alături de care trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de iubire și care l-a făcut chiar și tătic.

După despărțirea de Keo, Andreea Bălan s-a refugiat în brațele pușcașului marin american, Michael Tracy, alături de care a avut o relație de 11 luni. Cu toate acestea, distanța și-a spus cuvântul, iar în anul 2015, cei doi au rupt orice legătură. „După unsprezece luni de relaţie sunt din nou singur. Unele lucruri nu erau tocmai OK. În concluzie, nu era cea mai bună cale. Acum este loc pentru noi începuturi. Nu are de ce să-mi pară rău! Când o uşă se închide, altele se deschid! E neplăcut, fără îndoială, dar nu avea cum să meargă. Ea nu s-ar fi mutat niciodată aici şi nici eu acolo. Aşa a fost să fie”, scria americanul pe pagina lui de Facebook, imediat după despărțirea de artistă.

Andreea Bălan și fostul iubit american

Mergem mai departe și ajungem la George Burcea, bărbatul alături de care Andreea Bălan are și două fetițe, pe Ella și pe micuța Clara. Deși toate păreau lapte și miere, se pare că gurile rele vorbesc de faptul că și Burcea ar fi călcat strâmb și, pe lângă consumul de droguri al actorului, și acesta ar fi inclus în motivele despărțirii.