Andreea Bălan, după ce a păcălit moartea: ”Am o sensibilitate față de …”

Publicat: 07/02/2020 | 17:19

Andreea Bălan a trăit un adevărat coșmar acum aproape un an, atunci când a adus-o pe lume pe Clara, cea de-a treia fetiță pe care o are cu George Burcea, soțul ei. Atunci, în urma unor complicații, artista a fost la un pas să-și piardă viața.

Andreea a trecut, încet, dar sigur, peste acele clipe grele, și-a reluat activitatea artistică și viața de familie exemplară. Dar nu a uitat…

Invitată la Antena Stars, cântăreața a dezvăluit că are o slăbiciune pentru Clara. ”Am faţa de Clara o sensibilitate. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi e ciudat să spun asta. Dar m-a făcut să văd altfel lucrurile”, a spus Andreea Bălan.

”Eu sunt foarte structurată pe business şi creierul meu este ca al unui bărbat şi văd foarte repede eşecul sau succesul unei afaceri. Mi-am dorit lucrul ăsta, o familie, şi am găsit un bărbat care să mă completeze în sensul ăsta”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, momente crunte în spital

Artista a suferit un stop cardio-respirator chiar în timpul operației de cezariană în urma căreia a fost adusă pe lume fiica ei, Clara. Echipa de medici de la clinica Sanador a făcut eforturi mari și a reușit să o readucă la viață pe Andreea. Care, ulterior, a mai trecut prin câteva probleme medicale, dar a părăsit unitatea medical sănătoasă. De altfel, la scurt timp avea să înceapă să danseze și să meargă în turnee.