Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare din căsnicia cu George Burcea: „El și-a dorit o altă viață. Nu s-a mai implicat în creșterea Clarei”

Publicat: 23/03/2020 | 17:17

La mai bine de o lună de când s-a aflat că Andreea Bălan și George Burcea divorțează, artista face noi serii de dezvăluiri. Vedeta a făcut un vlog în care a explicat care a fost, de fapt, situația din căsnicia, dar și din casa lor și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.

După ce a reușit să-și revină puțin după despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor. În cadrul unui vlog pe care l-a făcut pe canalul ei de Youtube, artista a vorbit deschis despre separarea de tatăl fiicelor sale, dar și despre motivul rupturii dintre cei doi.

Andreea Bălan a menționat că George Burcea nu și-a dorit sub nicio formă să salveze căsnicia cu ea și a aspirat la o altă viață. De asemenea, vedeta a mai punctat faptul că, dintr-un motiv sau altul, soțul ei nu s-a mai implicat în creșterea fetiței lor, Clara.

”A fost o relație foarte frumoasă într-o anumită perioadă și trebuie să păstrăm în sufletele noastre doar momentele frumoase, iar timpul o șteargă și suferința și tot. Nu ai cum să lupți sau să salvezi pentru cineva care nu vrea, nu mai vrea să fie acolo, vrea altceva sau este într-o zonă cu niște traume pe care nu le conștientizează sau nu dorește să le vindece și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii. El și-a dorit altceva, și-a dorit să aibă o altă viață.

Totodată nefericirea pe care el o avea eu pot să o înțeleg până la un anumit punct, eu cred că suntem definiți de copilărie și suntem 90 % trecut și 10% prezent. Tot timpul vei proiecta în persoana de lângă tine niște lucruri triste din trecut. Dacă eram doar pentru carieră, nu făceam doi copii. O femeie care își dorește carieră nu face doi copii” a spus Andreea Bălan, în vlogul său.

„Și noi așa ne-am înțeles, că el va asta acasă, iar eu voi merge în continuare la concerte. George avea grijă de Ella alături de Flori, bona noastră dragă, care este în viața Ellei din a treia lună și totodată de mama. Deci Florin venea dimineața, iar mama după amiază. În schimb, când a apărut Clara, 90% din tura de noapte mi-a revenit mie și eu m-am implicat foarte mult în creșterea Clarei. El nu s-a mai implicat la fel în creșterea Clarei din diferite motive” a mai punctat artista.