Andreea Bălan, despre cea mai mare dramă a vieții sale. Vedeta și-a emoționat fanii cu povestea sa

Publicat: 28/04/2020 | 21:15

Andreea Bălan a vorbit despre cea mai mare dramă a vieții sale. Bărbații din viața acesteia nu sunt cei care au marcat-o cel mai mult. O altă întâmplare i-a schimbat complet percepția despre tot ce înseamnă viață.

Povestea care i-a lăsat urme în suflet și la nivel psihic îndrăgitei Andreea Bălan a început anul trecut, în primăvară, când artista s-a pregătit să dea naștere celei de-a doua fiice ale sale. Când era pe masa de operație, Andreea Bălan  a suferit un stop cardio-respirator, iar medici s-au luptat intens timp de câteva secunde să o readucă la viață pe vedetă. Faptul că a fost la un pas de moarte, a schimbat-o total pe artistă.

CITEȘTE ȘI: Ce face actorul principal din serialul Vlad în izolare? Adrian Nartea:„Cine zicea că avem mai mult timp, se înșală amarnic”

Andreea a început să vadă viața cu alți ochi din acel moment, având o perspectivă cu totul pozitivă, ceea ce înainte nu se prea întâmpla.

”Cel mai greu moment din viața mea a fost în momentul în care era să mor. Când s-a născut Clărița. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea, deoarece atunci am realizat că nu suntem nemuritori, nu sunt invincibili, și oricine, indiferent de statutul social, de bogăție, poate să dispară de pe fața pâmântului așa într-o clipă. Nu te aștepti să mergi să naști și dintr-o dată să ți se oprească inima și să riști să mori.”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube.

CITEȘTE ȘI: Nu se potolește nici în plină pandemie! Loredana Chivu ”arde” sub soare, complet goală. Imagini incredibil de HOT

”Mi-am dat seama că viața este complet imprevizibilă și că trebuie să ne bucurăm de tot ceea ce primim și să devinim foarte pozitivi și tot timpul să vedem partea plină a paharului. A fost o lecție de viață pentru mine.”, a mai spus cântăreața pe pagina sa de socializare.