Andreea Bălan, despre bătăile încasate de la tatăl său! Mărturisiri dureroase din adolescență. „Copilul nu trebuie bătut”

Publicat: 12/04/2021 | 14:35

Andreea Bălan este în industria muzicală de multă vreme. Artista a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, iar acest lucru a venit cu bune și cu rele. Cântăreața a mărturisit că adesea între ea și tatăl său existau conflicte, iar de multe ori se ajungea la violență.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a vorbit despre perioada în care tatăl său credea că doar prin violență poate rezolva lucrurile. Artista a mărturisit că atunci când nu își dorea să urce pe scenă sau când nu voia să facă anumite lucruri, tatăl său îi aplica imediat o corecție. Aceasta era modalitatea prin care el rezolva lucrurile la vremea respectivă. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN NU A DEPĂȘIT SUFERINȚA STOPULUI CARDIAC SUFERIT LA CEA DE-A DOUA NAȘTERE. CE I-AU SPUS MEDICII, ATUNCI CÂND S-A TREZIT)

C.M: Ai avut momente când tatăl tău a fost dur cu tine? Îți mai luai și palme?

A.B: Da, evident.

C.M: Ale sunt momentele de care zici că nu ar trebui să aibă parte copiii în ziua de azi.

A.B: Da, copilul nu trebuie bătut.

C.M: De ce te bătea?

A.B: Pentru că poate că nu aveam chef să urc pe scenă, eram răzvrătită sau poate nu voiam să fac ceva. Și atunci cum mă făcea să fac? Așa. Mna…

„De ce, tati?”

Nu este pentru prima data când artista vorbește despre bătăile încasate de la tatăl său. Deși pentru multă vreme l-a blamat și l-a judecat pentru acțiunile lui, mai târziu a ajuns să îl ierte și să îl înțeleagă. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ. CÂNTĂREAȚA A VORBIT DESCHIS DESPRE RELAȚIA CU KEO. „PENTRU MINE EL A FOST UN STÂLP”)

„Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moștenită din generație în generație. El mă bătea, iar mult timp l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am înțeles, pentru că așa făcea și tatăl lui și așa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă bați în Casa de Cultură? De ce, tati?”, dar așa știa el, așa a fost educat”, a mai declarat Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.