Andreea Bălan, dependentă de medicamente. Vedeta trece prin momente dificile după ce a anunțat că divorțează de George Burcea

Publicat: 13/03/2020 | 10:26

Andreea Bălan trece printr-o perioadă extrem de dificilă din viața ei, după ce a anunțat că se pregătește de divorț, informează ciao.ro. George Burcea și-a schimbat comportamentul față de ea, după cum a declarat chiar Andreea și i-ar fi spus tranșant că nu o mai iubește.

Andreea avea probleme cu somnul de mulți ani, din cauza programul haotic cu concertele și drumurile în toate colțurile țării sau în străinătate, însă, de când nu mai este liniștită sufletește… problemele s-au agravat. Conform unor surse din anturajul vedetei, Andreea suferă îngrozitor și încă nu îi vine să creadă că urmează să divorțeze de bărbatul pe care, până mai ieri, îl vedea jumătatea sufletului ei.

Andreea este dependentă de melatonină. Ea altfel oricum nu putea dormi fără să ia acest medicament. Îl ia de ani buni. Dar acum… acum, cu situația dată, se frământă foarte tare, încearcă să înțeleagă unde s-a rupt relația lor și când, pentru că ea credea că sunt mai uniți ca niciodată de când a apărut pe lume și cel de-al doilea copil când ea practic, la nașterea Clarei, era să-și piardă viața. Andreea radia de fericire, avea familia pe care și-o dorise mereu. Dar totul s-a dus… ea se macină foarte tare și din cauza fetițelor, că încearcă să facă în așa fel încât ele să nu simtă lipsă tatălui, dar este greu pentru că George era mai mereu cu ele acasă. A slăbit foarte mult, suferă, are cearcăne, e trasă la față, nu poate mânca și nu poate dormi nici cu melatonină”, susțin surse din anturajul vedetei. Mai mult, în urmă cu câțiva ani, prin 2013, Andreea a recunoscut că este dependentă de melatonină. (Citește articolul integral AICI)