Andreea Bălan, declarații-șoc despre adulter: „Da, e adevărat! Am fost înșelată cu…”

Publicat: 10/03/2020 | 11:03

În plin scandal legat de divorț au ieșit la iveală detalii interesante din viața Andreei Bălan. Vedeta a făcut declarații dureroase despre viața ei amoroasă, dar și despre infidelitatea pe care a trăit-o. 

Toată lumea știe că Andreea Bălan și Keo s-au despărțit după ce vedeta a fost înșelată de iubit cu Misty. În prezent, Keo și Misty încă formează un cuplu, dar se pare că în viața Andreei Bălan apele nu prea vor să se liniștească. Într-un vlog făcut în vara anului 2018, Andreea Bălan a spus totul despre infidelitatea lui Keo, dar și despre cum vede ea lucrurile, atunci când unul din parteneri alege să înșele.

Mai mult de atât, Andreea Bălan a dat de înțeles că fostul iubit, Keo, nu ar fi suportat ideea că artista are mai mult suces decât ea și a avut nevoie de o femeie mai slabă decât el, care să-l divinizeze.

„Mă deranjează că atunci când o femeie are 3-4 relații la activ, 5, este considerată ușuratică, dar dacă bîrbatul are mai multe relații, mamăăă, ce tare, nu e considerat curvar sau ușuratic. Femeile nu au voie să facă ce fac bărbații.
Am fost îmșelată și parcă-parcă…ce a făcut, ce s-a întâmplat. Chiar și el zicea, toți bărbații înșeală! Femeile ar trebui să nu mai ierte. Bărbații recunosc? Mie nu mi-a recunoscut că m-a înșelat! L-am prins…m-a înșelat și mie nu mi-a recunoscut: nu este ceea ce pare, este doar o amică și toată lumea îmi zicea că mă minte. Până când a venit dovada. La femei trebuie să vină dovada așa mură în gură, în față, să nu mai ai ce să spui. Noi, femeile..ne mințim că nu este adevărat.
Eu cred că bărbații iubesc mai puțin.

Eu gândesc așa: ce nu știi, nu te doare. Am aflat și m-a durut. Eu cred că femeile, atunci când înșeală, se îndrăgostesc.
Bărbații când înșeală, se plictisesc acasă. Cred că înșeală pentru că nu sunt fericiți acasă, nu sunt fericiți cu ei înșiși. Bărbatul nu poate să gestioneze succesul femeii, dacă este mai mare ca al lui. Se duce și caută o mironosiță care are mai puțin succes ca el, care are capul plecat și care îl divinizează pe el. Cele mai multe divorțuri și cele mai multe despărțiri se întâmplă între femeile de carieră și bărbații lor” a spus Andreea Bălan, în vlogul său.

Ceea ce este interesant este faptul că aspectul legat de succesul ei se potrivește și în contextul actual, după cum Andreea Bălan a mărturisit, în emisiunea lui Dan Capatos, că George Burcea era invidios, la un moment dat, pe succesul ei și pe faptul că se ocupă singură de toate.