Andreea Bălan, declarații dureroase după ce a recunoscut că divorțează de George Burcea: „Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură”

Publicat: 04/03/2020 | 13:46

La numai câteva zile de când Andreea Bălan și-a asumat în mod public faptul că ea și George Burcea divorțează, artista a făcut primele declarații despre separarea de tatăl fetițelor sale. Andreea se simte extrem de dezamăgită, dar fiecare lucru rău din viață este un pas înainte pentru ea, după cum susține. 

Andreea Bălan a făcut primele declarații despre despărțirea de George Burcea, dar și despre perioada grea prin care trece acum, după cele întâmplate. Într-un interviu acordat pentru Elle, artista a mărturisit că anul 2019 a fost unul extrem de greu pentru ea, din cauza numeroaselor probleme de sănătate, dar și din cauza problemelor existente între ea și George Burcea.

„Eu am trăit într-un an cât alții în 10. Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru. Nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine.

„Fiecare experiență mai puțin plăcută din viața mea m-a întărit și m-a făcut mai puternică. Sunt suma lucrurilor trăite, doar că puterea mea nu poate fi acceptată și înțeleasă de oricine și intimidează” a spus Andreea Bălan, în interviul acordat pentru sursa citată.