Andreea Bălan, decizie scandaloasă! Nu îi mai permite lui George Burcea să își vadă fetițele

Publicat: 23/03/2020 | 11:34

În plină epidemie de coronavirus, Andreea Bălan a luat o decizie radicală! Artista nu îi mai permite lui Goerge Burcea să le vadă pe cele două fetițe ale lor.

După ce George Burcea a decis să pună capăt căsniciei cu Andreea Bălan, actorul s-a mutat din casa în care locuia cu artista și cele două fetițe ale lor. George Burcea s-a mutat la un prieten apropiat, însă continua să vină în vizită pentru a petrece timp cu fiicele sale.

Doar că…. situația s-a schimbat la 180 de grade! Actorul nu mai poate să le vadă pe cele două fetițe. Din cauza epidemiei de coronavirus din România, Andreea Bălan a decis ca înafară de mama ei, nimeni să nu intre în casă. Pentru a păstra, totuși, legătura cu cele două fetițe,  Andreea îi trimite lui George poze cu cele mici și vorbesc prin videocall. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, STRIGĂT DE AJUTOR AZI-NOAPTE, LA ORA 2:44! CU LACRIMI ÎN OCHI, ARTISTA A IMPLORAT…)

“În ultima perioadă, datorită izolării la domiciliu, Andreea și George au început să comunice mai mult la telefon de dragul fetelor. El îi cere Andreei poze cu cele mici, sună și vrea să le audă, uneori sună și cu video pentru a le vedea. Fiecare se obișnuiește cu situația încetul cu încetul și vor îngropa securea războiului”, au declarat apropiați ai Andreei pentru impact.ro.

Fetițele vor rămâne în custodia Andreei Bălan, iar după ce va trece epidemia de coronavirus, artista și George Burcea vor divorța la tribunal.

„Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele.

Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalele (sic!) sunt acum în pauză… Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne”, a mărturisit recent Andreea Bălan.