Andreea Bălan dă cărțile pe față despre divorț! Ce i-a găsit lui George Burcea în telefon

Publicat: 01/06/2020 | 07:38
Despărțirea Andreei Bălan de George Burcea i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului, apărând – firește – și nenumărate semne de întrebare referitoare la motivele acestei rupturi sentimentale intens mediatizate.
Bineînțeles, speculațiile nu au lipsit, iar Andreea Bălan a mărturisit, de mai multe ori, că nu există o cale de împăcare și va încerca să meargă mai departe, controlând permanent această situație delicată. ”Am crezut în basme” spune artista în noua ei melodie, mulți dintre fani ajungând și la concluzia că vedeta lor preferată ar fi descoperit ceva în… telefonul partenerului de viață, astfel încât evenimentele s-au precipitat, iar relația dintre ei a ajuns în acest impas.
”Si cautam povesti nescrise sa imi tina de cald, Sa fug de lumea asta plina de fard, Cu sentimente ascunse in telefon, Care iubeste doar cand apesi pe on… Am crezut in Basme ????, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram. (CITEȘTE ȘI: ÎN SFÂRȘIT! ANDREEA BĂLAN A FĂCUT PUBLIC MOTIVUL DIVORȚULUI DE GEORGE BURCEA: „A MINȚIT”)
Andreea Bălan

Andreea Bălan: ”Credeam că suntem mai uniți ca niciodată…”

Andreea Bălan nu s-a ferit să recunoască faptul că a considerat că ea și George Burcea erau ”mai uniți ca niciodată”, însă realitatea a dezămăgit-o crunt. ”Credința era doar ân mintea mea”, a concluzionat vedeta.

“Credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea. Apoi, schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată”, informează viva.ro.

În prezent, cântăreața nu a trecut complet peste despărțirea de cel care încă îi este soț în acte… Iar momentele în care Ella îi spune că îi este dor de tatăl ei, George Burcea, sunt cele mai sfâșietoare pentru Andreea Bălan.

“Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a povestit Andreea Bălan cu lacrimi în ochi, potrivit sursei citată mai sus. (VEZI ȘI AICI: ANDREEA BĂLAN, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE DIVORȚUL DE GEORGE BURCEA: ”SCHIMBAREA DE COMPORTAMENT A SOȚULUI MEU…”)

Citește și...