Andreea Bălan cu iubi în insulele Greciei, George Burcea cu fetița la un… trabuc

Publicat: 24/06/2021 | 23:54

Andreea Bălan și George Burcea s-au “împărțit” după posibilități. Fosta componentă a trupei Andre cu iubitul, Tiberiu Argint, în insulele Greciei, actorul, cu una dintre fetițe, la un… trabuc. A demonstrat, însă, că este un tată devotat, micuțele simțindu-se perfect în compania lui. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a împlinit, miercuri, 37 de ani. Cântăreața a fost sărbătorită de iubitul ei, Tiberiu Argint, pe tărâm elen, într-o zonă fantastică. Artista a fost răsfățată de iubit mai tot timpul, inclusiv cu o plimbare romantică pe mare, după ce a închiriat o barcă.

Andreea Bălan se relaxează în vacanță, în Grecia, alături de iubit

În tot acest timp, George Burcea, ex-partenerul Andreei Bălan, a rămas pe plaiurile mioritice, pentru a avea grijă de cele două fetițe pe care le are împreună cu artistă. Dacă, în primele săptămâni după despărțire, între ei au existat neînțelegeri, acum lucrurile par să fi revenit la normal, iar cântăreața are încredere deplină să-și lase micuțele cu actorul, atunci când pleacă în vacanță.

(VEZI AICI: CUM SE INTEGREAZĂ „FOSTUL” ANDREEI BĂLAN ÎN FAMILIA SPOSUB)

George Burcea s-a relaxat cu fetița cea mică

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe George Burcea în zona Pipera, foarte aproape de casa Andreei Bălan. A ieșit pentru a se relaxa în compania Clarei, fetița cea mică, pe care o iubește enorm, dacă ținem cont că luat-o mai tot timpul în brațe și s-a jucat cu ea. Când micuța nu s-a aflat lângă el, actorul a tras cu poftă dintr-o țigară de foi, pe care a savurat-o la o cafea.

George Burcea și-a scos fetița în oraș

George Burcea nu și-a scăpat nicio clipă fetița din ochi, dovedind, încă o dată dacă mai era nevoie, că este un părinte atent și devotat. Andreea Bălan își poate vedea, astfel, liniștită de vacanța din insulele Greciei. Fetițele ei sunt pe mâini bune și nu le lipsește nimic.

George Burcea, un tată devotat

(CITEȘTE ȘI: VIVIANA SPOSUB S-A FILMAT CU UN TEST DE SARCINĂ ÎN MÂNĂ)

Au alți parteneri

În prezent, Andreea Bălan pare mai fericită ca oricând, iar Tiberiu Argint are principalul merit că artista simte din nou că trăiește, deși separarea de George Burcea nu a fost deloc una ușoară. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an.

La rândul lui, actorul are o parteneră, pe Viviana Sposub, noua colegă a lui Cove. Povestea de dragoste dintre ei a început pe platourile de filmare de la ”Ferma”. Toată lumea a rămas surprinsă când s-a înfiripat ceva între ei, dar iată că iubirea a apărut atunci când cei doi concurenți se așteptau mai puțin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.