Andreea Bălan, criticată de Raluca Bădulescu ”O să iasă iar discuții”

Publicat: 12/05/2021 | 21:00

Raluca Bădulescu a fost invitata lui Denise Rifai, la Kanal D. Acolo, jurata de la „Bravo, ai stil” a luat la „puricat” câteva vedete, printre care și Andreea Bălan.

Când a adus vorba de artistă, Raluca știut că vor ieși inevitabil discuții. Criticul de modă a spus că Andreea Bălan este una dintre vedete „nefericit” îmbrăcate.

„Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta”, a adăugat ea.

VEZI ȘI: Andreea Bălan s-a afișat aproape goală. Vedeta a vrut să se filmeze alături de fiica ei, dar s-a văzut tot în oglindă

Andreea Bălan, pe „lista rușinii”

Jurata de la Bravo, ai stil a explicat  că, din punctul său de vedere, pe „lista rușinii” sunt două categorii de persoane publice: artistele tinere, care sunt încă la început de drum și nu și-au descoperit încă propria identitate stilistică și cele care au ani buni de experiență în spate, dar care se mulțumesc să copieze ce văd afară și nu vor să lucreze cu stiliști.

„Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutare stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan, a spus Raluca Bădulescu.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan nu a depășit suferința stopului cardiac suferit la cea de-a doua naștere. Ce i-au spus medicii, atunci când s-a trezit