Andreea Bălan, Crăciun de vis în familia noului iubit

Publicat: 26/12/2020 | 23:46

”Jumătatea” blondă a trupei „Andre” dă semne clare că fostul soț este istorie, iar acum pare mai implicată ca niciodată în noua relație. Andreea Bălan a avut parte de un Crăciun de vis, alături de fetițele ei și de familia iubitului. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații savuroase.

Anul care se încheie peste doar câteva zile a stat sub semnul divorțului pentru jurata de la ”Te cunosc de undeva”. Cu toate acestea, în 2020, Andreea Bălan a găsit puterea unui nou început în plan sentimental. După toată perioada tumultuoasă, vedeta și-a găsit liniștea sufletească în brațele lui Tiberiu Argint.

Chiar dacă nu a divorțat oficial de George Burcea, actorul cu care are două fetițe, Andreea Bălan dă semne clare că acesta este istorie și este mai implicată mai mult ca niciodată în noua ei relație cu Tiberiu Argint. Blonda de la ”Andre” a avut parte de un Crăciun magic alături de familia iubitului ei. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A PRIMIT UN MESAJ SURPRINZĂTOR DIN PARTEA LUI TIBERIU ARGINT, DUPĂ CE A ZIS CĂ-L AȘTEAPTĂ PE MOȘ CRĂCIUN)

Andreea Bălan a petrecut Crăciunul cu familia iubitului

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a avut parte de un Crăciun memorabil. Din câte se pare, de Sărbători, Tiberiu Argint a introdus-o în familie pe Andreea Bălan. După cum se poate observa și în imaginile prezentate de CANCAN.RO,  ”jumătatea” trupei ”Andre” a petrecut în seara de Crăciun cu familia iubitului. Mai mult decât atât, fiicele artistei au avut parte de un tratament special din partea surorii lui Tiberiu Argint. (NU RATA: NU A DIVORȚAT ÎNCĂ, DAR E CA ȘI LOGODITĂ. ANDREEA BĂLAN ȘI NOUL IUBIT SE POARTĂ DEJA CA O ADEVĂRATĂ FAMILIE)

Sora lui Tiberiu Argint a întreținut atmosfera pentru cele două micuțe ale vedetei

„Sunt, în sfârșit, liniștită”

Vedeta a mărturisit, recent, că se simte foarte bine și își concentrează toată atenția asupra celor două fetițe ale sale. Mai mult, și relația cu noul iubit, Tiberiu Argint, pare să meargă destul de bine.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan se află în lumina reflectoarelor încă de când era mică și s-a prezentat publicului cu bune și cu rele. Însă acum a decis să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, mai ales relația cu noul iubit. Cântăreața își dorește să aibă parte de puțină liniște. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI TIBERIU ARGINT, MINIVACANȚĂ LA MUNTE ÎNAINTE DE CRĂCIUN)

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, lecție de romantism la mall

„N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mai spus artista.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.