Andreea Bălan comentează „ieșirile” lui George Burcea: „Nu a păstrat decența”

Publicat: 23/03/2020 | 20:54

Andreea Bălan a postat pe vlogul său un video, la rugămințile fanilor ei, în care a vorbit despre divorțul de George Burcea.

Deși nu a vorbit efectiv despre cauzele divorțului, cântăreața s-a declarat foarte deranjată de postările de pe reţelele de socializare ale lui George Burcea.

„Trebuie să existe o decenţă în declaraţii. Decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o. A postat la un moment dat o chestie pe care ulterior şi-a retras-o şi mă bucur că a făcut acest lucru. Trebuie ca tot timpul să vorbim unul despre altul frumos. A fost o relaţie frumoasă într-o anumită perioadă şi trebuie să păstrăm pentru Ella şi pentru Clara, doar momentele frumoase”, a spus Andreea Bălan în vlogul postat luni.

Totodată, Andreea a explicat că nu a putut vorbi public despre anumite probleme ale lor pentru că nu ar vrea ca în viitor fetele ei să vadă conflictul dintre ea şi fostul ei soţ.

Ruptura nu a fost de moment

Ea a povestit că ruptura dintre ea şi George Burcea s-a produs în timp, George fiind cel care s-a îndepărat de familie deși mult timp s-a străduit să îl înțeleagă.

„Despărţirea a fost inevitabilă fără a da prea multe detalii. Într-o relaţie greşesc ambii parteneri, evident unul mai mult, altul mai puţin, dar eu ştiind prin ce traume a trecut el în copilărie…

Eu cred că suntem definţi de copilărie şi de multe ori reacţionăm cu emoţiile din trecut. Le proiectăm pe persoana din prezent… El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei, din cauza unor motive pe care nu vreau să le discut.

După stopul cardiac, după a doua operaţie de cezariană din nou a trebuit să îmi revin foarte repede pentru că a necesităţile, facturile veneau, aveam doi copii şi totul trebuia să fie bine”, a mai spus Andreea Bălan.

Artista a mai explicat că nu mai există cale de împăcare între ei doi şi că deja vor depune actele de divorţ.