Andreea Bălan, clipe dificile în toiul nopții. Cine a reușit să-i strice sărbătorile artistei

Publicat: 30/12/2020 | 10:54

 

Andreea Bălan nu are parte un sfârșit de an deloc liniștit. Hackerii au reușit să-i spargă computerul și să-i fure câteva filmări din arhiva personală. Din fericire, artista a reușit să-și avertizeze fanii la timp. 

În momentul în care filmările din arhiva personală a Andreei Bălan au apărut pe mai multe pagini de Facebook, artista și-a dat seama că a fost victima hackerilor. Scopul acestora a fost unul precis, să facă rost de bani folosindu-se de imaginea vedetei, dar și de aceste filmări. Totul era bine pus la punct pentru ca oamenii să poată fi ușor de păcălit. Li se spunea că vor primi bani chiar de la Andreea Bălan, doar dacă vor ghici câteva numere.  Ghinionul hackerilor a fost că artista și-a dat seama de ceea ce se întâmplă și a reușit să-și avertizeze fanii să nu pice într-o asemenea capcană.

CITEȘTE ȘI : ” ANDREEA BĂLAN, CRĂCIUN DE VIS ÎN FAMILIA NOULUI IUBIT

Andreea Bălan, ținta hackerilor

Cântăreața a ținut să-și anunțe fanii de cele întâmplate astfel încât nicio persoană să nu fie păcălită.

„ATENȚIE MARE!!! Pe Facebook sunt pagini false care au furat video-urile mele live și vor să vă păcălească cu premii. Toate au fost raportate”a transmis Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

Astfel de pățanii nu sunt străine de Andreea Bălan. Artista a mai fost pusă în situații de genul acesta, atunci când contul de Instagram ale fiicelor sale au fost sparte. Însă, totul s-a terminat cu bine după ce artista a reușit să-și recupereze contul sparte.

„Dragilor, contul de Instagram al Clarei și al Ellei a fost spart și furat”, spunea cântăreața în urmă cu ceva timp, tot în mediul online, acolo unde este foarte activă.

VEZI ȘI: ” GATA, AU DAT-O PE FAȚĂ! ANDREEA BĂLAN A PRIMIT UN MESAJ SURPRINZĂTOR DIN PARTEA LUI TIBERIU ARGINT, DUPĂ CE A ZIS CĂ-L AȘTEAPTĂ PE MOȘ CRĂCIUN ”