Andreea Bălan, clipe de coșmar în vacanță. Mezina familiei a fost anesteziată: ”Mi-a stat inima în loc!”

Publicat: 07/01/2020 | 23:10

Andreea Bălan, clipe de coșmar în vacanță. Mezina familiei a fost anesteziată.

Împreună cu soțul și cele două fiice, Andreea Bălan a plecat în vacanță, în Mauritius. Însă… au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. După câteva zile, mezina familiei a ajuns de urgență la spital. Clara a fost anesteziată și diagnosticată cu enterocolită. Părinții micuței au trecut printr-o sperietură de zile mari. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA BĂLAN ȘI SOȚUL EI NU AU ARĂTAT-O PE ELLA DUPĂ CE S-A NĂSCUT: ”NU NE VINDEM COPILUL!”)

”Pentru că n-au putut să-i ia sânge, n-au găsit venele, n-au reuşit să îi bage perfuzie în vene şi a trebuit să îi facă o anestezie de 10 minute cu gaz ca să îi pună o perfuzie în vena de la tâmplă. I-au pus un furtun la guriţă… Îi scădea pulsul. Ajunsese la 80, 60, m-am speriat, îmi venea să intru peste. Nu ştiam ce se întâmplă. Timp de 10 minute mi-a stat inima în loc, a fost traumatizant”, a mărturisit Andreea Bălan la „Răi da’ buni”.

În ziua în care a avut loc evenimentul nefericit, Clara a rămas la spital împreună cu George Burcea. Andreea Bălan a luat-o pe cealaltă fiică și s-au întors la hotel. Dimineaţă, micuța cLara a fost externată, iar tăticul ei a dus-o la hotel.

După ceva timp, din păcate şi Ella a început să se simtă rău. Acum, artista şi George Burcea sunt cei care au grijă de fetițele lor, fiind asistaţi la telefon de medicul pediatru: ”Multumim dragilor pentru mesaje. Clarita e mai bine, antibioticul isi face efectul, dar trebuie regim alimentar. In schimb, Elluta a facut si ea enterocolita si le doftoricim pe amandoua. Alergam in schimburi de la una la alta cu “bebici” (medicamente) si ne uitam cu jind la plaja din fata noastra”.