Andreea Bălan, cea mai prost îmbrăcată vedetă? + Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și-au mutat „războiul” în stradă

Publicat: 12/05/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS așteaptă să dați PLAY celor mai tari știri din showbiz. Iată, pe scurt, ce v-am pregătit în ediția de astăzi.

ANDREEA BĂLAN, CRITICATĂ DE RALUCA BĂDULESCU PENTRU ȚINUTELE SALE. CE SPUNE BOTE?

Andreea Bălan e cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi? Raluca Bădulescu a făcut declarația care incendiază showbizul! Stați cu noi, căci avem și reacția exclusivă a lui Cătălin Botezatu, spumoasă și… generoasă!

CLAUDIA PĂTRĂȘCANU ȘI GABI BĂDĂLĂU, DISPUTĂ ÎN PLINĂ STRADĂ

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se întinde pe toate fronturile! Cei doi s-au răfuit în plină stradă și a fost nevoie de intervenția Poliției pentru ca spiritele să se calmeze. Vedeți mai multe detalii, imediat, doar la CANCAN NEWS!

UNDE A DISPĂRUT IUBITUL MAI TÂNĂR CU 21 DE ANI AL CRISTINEI SPĂTAR?

Susținea cu tărie că dragostea nu are vârstă, dar parcă are! Cristina Spătar, în tandrețuri cu un bărbat misterios, în buricul Capitalei. Ce s-a întâmplat cu iubitul mult mai tânăr al artistei? Rămâneți pe CANCAN NEWS!

AU RENUNȚAT LA SUTIENE ȘI AU “APRINS” FANTEZIILE PE STRADĂ

Și-au lăsat sutienele acasă și au pornit pe stradă, dar suntem convinși că nimeni nu s-a supărat! Cardiacii să-și ferească privirea, căci CANCAN NEWS a pregătit un top 10 cu adevărat incendiar