Andreea Bălan are o talie de viespe, dar nu deține măsurile perfecțiunii unui model! Care sunt ale ei și câte kilograme are, de fapt

Publicat: 02/03/2020 | 14:46

La 35 de ani și după două sarcini, Andreea Bălan are o talie de viespe! Totuși… talentata cântăreață nu deține măsurile perfecțiunii unui model… 90 – 60 – 90! De curând, artista s-a lăsat măsurată de unul dintre apropiații săi și a dezvăluit cât este circumferința bustului, a taliei și a șoldurilor. De asemenea, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a spus și câte kilograme are, dar și cum își menține greutatea.

Citește și: Cu cât se “vând” vedetele pe Insta, FB și YouTube?! Am aflat ce preț au Andreea Bălan, Iulia Albu sau Andra Gogan pentru o singură postare

Andreea Bălan nu deține măsurile perfecțiunii unui model

În noul episod de vlog urcat pe canalul ei de YouTube, s-a aflat că dimensiunile Andreei Bălan sunt: 84 – 62 – 90. Deși nu sunt dimensiunile “perfecţiunii”, frumoasa vedetă este tare mulțumită de felul în care arată. La un moment dat, în timpul video-ului de mai jos, ea le îndeamnă pe doamne și domnișoare să fie cumpătate atunci când vine vorba de mâncare. Ea este foarte atentă la dieta sa și de ani de zile reușește să se mențină la aceeași greutate, respectiv 49 de kilograme.

“Am spatele mic, am spatele mic… ele sunt… ele sunt! Dar, am spatele foarte mic. Dintotdeauna am avut așa și 49 de kilograme. Nu mănânci, nu mănânci! Ăsta e secretul! (…). Când eram mai tânără, la 25 de ani, credeam că nu o să pot duce o sarcină la capăt din cauza durerilor de spate. Fusesem la «Dansez pentru tine» în Mexic și mă durea spatele de la tot ce am făcut acolo… Și am crezut că, dinc cauza greutății bebelușului nu o să pot duce sarcina la capăt și iată-mă că am făcut două sarcini. Dar și pe prima, când am rămas gravidă, eram așa… un pic speriată. Mi-a fost frică! Bebelușul e greu, știi? Și tot centrul de greutate se schimbă. Am luat 12 kg și în timpul primei sarcini, și în timpul celei de-a doua. Dar iată că dată vrei, poți!”, a spus Andreea Bălan în timpul uneia dintre pauzele de la ședința foto, pe care o puteți vedea în clipul de mai jos.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, prezis de Carmen Harra încă din 2016: ”Peste doi ani va apărea altcineva care…”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.