Andreea Bălan, apel extrem de emoționant pe Facebook! Ce a cerut cântăreața cu lacrimi în ochi

Publicat: 13/02/2020 | 17:22

Andreea Bălan a lansat un apel extrem de emoționant pe Facebook. Apropiații și fanii cântăreței au fost impresionați de gestul ei, mai ales că a lăsat să se înțeleagă faptul că este destul de afectată de ceea ce a descoperit.

Citește și: Andreea Bălan, apel disperat la ora 4:13 dimineața! E grav bolnav

Andreea Bălan, apel foarte emoționant pe pagina sa de Facebook

Recent, Andreea Bălan a citit un articol care se numește: “Se caută mame voluntare pentru copiii singuri din spitale”. Conform datelor făcute publice de oficiali, în țara noastră, doi copii sunt părăsiți în spitale în fiecare zi. Statisticile mai arată că nu doar ei se află în paturile de suferință… Sunt cazuri în care familiile, mai ales cele cu mai mulți micuți, nu pot sta în unitățile medicale cu cel bolnav. Și atunci se naște întrebarea normală: “Cine va sta cu ei, acolo, până când se fac bine?”… ei bine, pentru ei este nevoie de mame voluntare.

După ce a parcurs toate informațiile apărute în materialul de mai sus, îndrăgita cântăreață l-a distribuit și a pus un emoticon care simbolizează o tristețe acută… Ea a sperat că mai multe femei le vor sări în ajutor prichindeilor care au nevoie de o mamă de împrumut.

Citește și: Andreea Bălan, strigăt de ajutor pe Facebook: “Adriana are nevoie ca să își salveze viața și să își țină puiul de 2 ani din nou în brațe”

Andreea Bălan este mămică de nota 10 și mereu se emoționează când descoperă povești cu bebeluși care au probleme grave sau mămici care sunt în pericol de moarte. De altfel, chiar ea a trecut printr-o cumpănă în urmă cu aproape un an, când a născut-o pe Clara – de curând, vedeta a făcut noi mărturisiri despre acel episod traumatizant.