Andreea Bălan, apel disperat pentru mama a doi copii mici! Şi tu o poţi salva pe Alina, diagnosticată cu o boală cumplită

Publicat: 22/03/2020 | 11:43

Impresionată de drama unei mame care are doi copii mici, Andreea Bălan a lansat un apel disperat pe o reţea de socializare. Alina Ciubotaru a fost diagnosticată cu o boală cumplită şi salvarea sa înseamnă un preţ mult prea mare pentru bugetul familiei… Este vorba despre 18.000 de euro.

Citeşte şi:  Andreea Bălan, victima înșelătoriilor online! A tras un semnal de alarmă: “Iar au început mizeriile”

Andreea Bălan, apel disperat pentru mama a doi copii mici!

În urmă cu mai bine de un an, Andreea Bălan a păcălit moartea după ce a făcut embolia amniotică şi a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de naşteri. Trauma petrecută atunci a făcut-o să se gândească enorm la fiicele sale şi ce s-ar fi întâmplat dacă ziua naşterii Clarei ar fi fost ziua sfârşitului ei. Din fericire, situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Află şi: Andreea Bălan, strigăt de ajutor azi-noapte, la ora 2:44! Cu lacrimi în ochi, artista a implorat…

Cumva… artista se regăseşte în povestea tristă a unei mame care are doi băieţi mici. Alina Ciubotaru a fost diagnosticată cu tumoră malignă la creier. În vârstă de 32 de ani, ea are nevoie de o operaţie urgentă, iar costurile totale se ridică la 18.000 de euro. Tânăra mămică le-a scris oficialilor Asociației “Salvează o inimă”, care s-au alăturat în războiul purtat de ea pentru supravieţuire.  Ieșirea dintr-un scenariu cumplit și șansa unui viitor fericit împreună cu micuții ei depinde şi de noi! Fiecare sumă este importantă! Deocamdată, s-au strâns puţin peste 6.000 de euro, potrivit salveazaoinima.ro. După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, cântăreaţa a distribuit pe Facebook postarea emoţionantă şi, prin intermediul unor emoticoane, i-a implorat pe toţi să contribuie la salvarea Alinei Ciubotaru.

Donaţii pentru Alina Ciubotaru se efectua înconturile de mai jos

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZĂ O INIMă”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoşani

Trebuie să specificați numele de familie a pacientei Alina Ciubotaru!

Nu rata: Andreea Bălan nu poate să-l uite pe George Burcea! Mesajul subliminal transmis pe internet: “Cum de poți zâmbi așa cu gândul în altă parte”?