Andreea Bălan, anunţ surprinzător făcut târziu, în noapte: “Îl iubesc”. Cum au reacţionat fanii: “Păcat…”

Publicat: 29/04/2020 | 07:59

Andreea Bălan a făcut anunţ surprinzător azi-noapte, târziu. Ea a mărturisit public că îl iubește pe un actor celebru și a publicat un clip în care acesta apare. Fanii au reacționat atât cu mesaje pozitive, dar și cu unele negative la postarea cântăreței.

Citește și: Andreea Bălan a spus câți bani câștigă din YouTube! Dorian Popa face mai mulți bani ca ea

Andreea Bălan, anunţ surprinzător făcut târziu, în noapte: “Îl iubesc”

Îndrăgita artistă a distribuit aproape de miezul nopții, după cum se poate vedea într-una dintre imaginile din galeria foto un interviu impresionant cu Sir Anthony Hopkins despre viață și credință. Postarea Andreei Bălan a fost însoțită de un mesaj scris în limba engleză: “I love him (n.r.: Îl iubesc)❤️”, fiind o dovadă clară că vedeta noatră îl prețuiește enorm pe cunoscutul actor american, în vârstă de 82 de ani… atât ca om, cât și ca artist!

Află și: Andreea Bălan, anunț surprinzător după divorțul de George Burcea! A suferit mai mult după despărțirea de Keo: “A fost extraordinar de grea”

“Îl ador pe acest om, nu numai ca actor, cât și inteligența!”, “Da, păcat că nu vorbește cu fiica lui de 20 de ani și nici nu-i pasă că e bunic… în rest… bun ca actor și atât”, “Care e legătura… și de unde știți? E așa de ușor să facem afirmații despre celebrități și habar nu avem cine sunt în spatele ecranului… și nici nu prea e treaba nimănui decât a lui… un actor desăvârșit!”, “O, surprinzător asta, incredibil cum din spatele cuvintelor unui om care «nu știe» și «nu crede», se întrevede un creștin. Sunt actori care au jucat un rol și au rămas în el… Hm, nimic întâmplator”, “Dacă aveți un pic de răbdare să vedeți videoclipul, sigur nu regretați” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Nu rata: Andreea Bălan, apel disperat pe Facebook! Apropiații și fanii i-au scris imediat: “Doamne ajută să te salveze din…”

— “Asta e tot ce suntem” – Sir Anthony Hopkins Un interviu profund despre viață și credință!

— “Asta e tot ce suntem” – Sir Anthony HopkinsUn interviu profund despre viață și credință!

Publicată de Crede în Tine pe Duminică, 26 aprilie 2020

Andreea Bălan, mesaj profund despre viața și experiențele sale

Tot seara trecută, Andreea Bălan a transmis un mesaj motivațional din care speră că mulți dintre susținătorii ei vor lua ceea ce le face bine și îi va ajuta să le schimbe viața într-un sens pozitiv.

“Orice este posibil daca ai suficient curaj si crezi in tine. Nu stii calea, dar daca visul tau este clar in minte, vei reusi sa-l indeplinesti indiferent de obstacol. Legea de atractie functioneaza doar daca ai ganduri nobile, pline de iubire si recunostinta pentru viata pe care o ai. Dintodeauna am aplicat #theSecret, chiar si inainte sa citesc cartea, si ceea ce am vizualizat, mi s-a indeplinit, iar daca nu am realizat ceva, inseamna ca nu am crezut suficient de mult in acel vis. Alege-ti cu grija gandurile, gandeste pozitiv, vizualizeaza, crede si actioneaza”, a scris cântăreața pe contul ei de Facebook, dar și pe cel de Instagram aseară, în jurul orei 20:30.