Andreea Bălan, adevărul despre ruptura de George Burcea. Când a simțit artista că s-a schimbat soțul ei: „Mi-a spus că nu mai are sentimente pentru mine”

Publicat: 05/03/2020 | 07:48

Andreea Bălan a dat adevărul pe față, la numai câteva zile de când și-a asumat, pe rețelele de socializare, despărțirea de George Burcea. În emisiunea lui Dan Capatos, artista a făcut cele mai sincere și mai dureroase dezvăluiri și nu s-a ferit să spună care a fost momentul în care a simțit că s-a produs ruptura de soțul ei. 

Extrem de sinceră și asumată, așa cum a obișnuit pe toată lumea că este, Andreea Bălan a făcut cele mai sincere declarații în emisiunea Xtra Night Show. Cu sufletul rupt în mii de bucăți, îndrăgita cântăreață și-a făcut curaj și a spus lucrurilor pe nume. Cu toate acestea, nu a lovit nicio secundă în soțul ei, nu l-a denigrat și nu a avut de spus cuvinte urâte la adresa lui George Burcea.

Andreea Bălan a mărturisit la Antena 1 că în vacanța în care au mers ea și George Burcea, în decembrie, actorul i-a spus că nu mai are sentimente pentru ea, însă nu l-a crezut. Despre contractul prenupțial pe care l-au semnat amândoi, artista a punctat faptul că acesta îi permitea lui George Burcea să facă ce vrea cu avere, în cazul în care aceasta moare, iar în cazul unui divorț, să plece fiecare cu ce a venit în căsnicie. În cazul acesta, George Burcea nu rămâne cu nimic în urma despărțirii de cântăreață.

„Dacă eu muream el putea să vândă o anumită proprietate pentru a întreține fetele. Pentru mine a fost foarte important să facem acest lucru. Da a existat un contract prenupțial și acesta stipulează ca dacă eu muream el putea beneficia de finațele mele, iar dacă divorțam fiecare pleca cu ce a venit. 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, acum pot să vorbesc. A trecut o lună și acum lucrurile s-au clarificat, deși este tristă povestea. Ne-am cunoscut la filmări și știam din prima zi ca el va fi tatăl copiilor mei. După stopul cardiac am decis că vreau să ne căsătorim pentru că mi-am dat seama că dacă nu o faceam și ceva se întâmpla cu mine el n-ar avea acces la anumite lucruri pentru a avea grijă de fetiță.

Afost o nuntă pe care mi-am dorit-o, eu m-am ocupat de organizare. Nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie. De o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară. Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac. Eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut. Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut” a spus Andreea Bălan, la Xtra Night Show.