Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre bisexualitate: „Lumea știe că eu sunt…”

Publicat: 10/03/2020 | 10:07

Andreea Bălan și George Burcea sunt din cea în ce mai aproape de finalizarea relației care a durat cinci ani și din care au rezultat doi copii superbi. Deși nu au făcut anunțul oficial încă, problemele cu drogurile ale actorului le-a răcit de tot căsnicia.

Surse din anturajul artistei povesteau faptul că Andreea Bălan a fost tot ce i-a stat în putere pentru a salva mariajul dar, din păcate, situația a ajuns în acest punct. „Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată.

Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația. Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă, să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos. El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”.

Dezvăluirea care a uimit

În urmă cu mai mulți ani, întrebată de Dani Oțil, Andreea Bălan făcea o declarație incredibilă.  „La mine nu s-a dat nici o femeie până acum pentru că na, sunt cunoscută de la 14 ani ca o persoană straight, deși am fost mereu o susținătoare a comunității LGBT și am ieșit în stradă cu ei pentru că îi înteleg”.

De ce a ales să susțină comunitatea LGBT

Cântăreața a explicat și de ce a ales să susțină comunitatea LGBT. „Am fost mereu judecată pentru ce cânt, pentru cum mă îmbrac, cum mă dezbrac, ce zic în interviuri, cu cine mă iubesc sau mă despart, de ce nu mă mărit, de ce nu fac copii, de ce nu fac familie. Știu ce înseamnă să fii judecat de public și «tocat» zilnic pentru ceea ce ești, pentru cum te-ai născut. Și în urmă cu mai mulți ani mă afecta foarte tare.

Încă mă doare să văd cum unii oameni trăiesc și respiră doar ca să le facă viața altora un calvar. Mi-e greu să văd că oamenii nu sunt toleranți și nu te lasă să te bucuri de viață și să fii tu însuți. Oamenii te taxează la fiecare colț și îți zic cum ar trebui să fii și cum să trăiești”, scria  Andreea Bălan pe Facebook, în 2016, imediat după prima sa participare la Gay Parade.