Andreea Bălan a vorbit, în sfârșit, despre divorțul de George Burcea! Declarațiile sale sunt tranșante

Publicat: 23/02/2020 | 11:29

După zile bune de tăcere, Andreea Bălan a vorbit, în sfârșit, despre divorțul de George Burcea! Îndrăgita cântăreață nu a mai suportat unele dezvăluiri și a făcut declarațiile tranșante despre mariajul pe care îl are cu actorul de 32 de ani. Ei au două fetițe împreună: Ella și Carla.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea sunt în pragul divorțului! Actorul s-a întâlnit cu nașa Monica Davidescu pentru a-i cere sfatul

Andreea Bălan, primele declarații despre zvonurile privind divorțul de George Burcea

La 35 de ani, Andreea Bălan traversează o situație extrem de delicată: căsătoria cu George Burcea este pusă sub semnul întrebării. După ce a alimentat și ea zvonurile despărțirii de soțul său prin intermediul mesajelor subliminale transmise săptămâna aceasta, cântăreața a răbufnit după ce un internaut i-a lăsat următorul comentariu: “Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreună… vorbiți unde e de reparat ceva, nu dați cu piciorul. E trist”.

Artista a răspuns scurt și la obiect: “Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”. Chiar și după ce vedeta a vorbit pentru prima dată direct despre posibilul divorț de George Burcea, fanii cuplului râmân împărțiți în două tabere… Unii cred că cei doi nu vor reuși să restabilească echilibrul între ei, alții sunt de părere că se vor împăca și vor rămâne împreună pentru totdeauna.

“De ce toată lumea o acuză pe Andreea, de unde stiți care e adevărata problemă, dacă George e problema? De ce întotdeauna femeia este vinovată?”, a scris un internaut, după ce, prin intermediul altor mesaje, Andreea a dat de înțeles exact același lucru.

Citește și: “E adevărat”! Ce i-ar fi făcut George Burcea soției sale e coșmarul oricărei femei! Andreea Bălan a luat decizia despărțirii

Unul dintre motivele dureroase al problemelor dintre Andreea Bălan și George Burcea

Potrivit unor surse, unul dintre motivele tensiunilor dintre cei doi soți ar fi reprezentat de faptul că George Burcea a hotărât să povestească câteva episoade traumatice din copilăria sa. El a avut un tată abuziv, care a făcut și închisoare pentru uciderea unei femei. Zvonurile spun că Andreea Bălan nu și-a dorit ca familia ei să fie asociată cu o astfel de imagine, relatează click.ro, însă nimeni nu știe cu exactitate dacă așa au stat lucrurile, de fapt.

Momentele delicate dintre artistă și soțului său se petrec la mai bine de cinci luni de la nunta minunată pe care au avut-o și în timpul căreia, Andrea Bălan și-a filmat clipul unei piese extrem de emoționante care este despre povestea lor de iubire – a reprezentant un cadou special din partea vedetei pentru George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.