Andreea Bălan a trecut peste despărţirea de George Burcea şi se gândeşte deja la un alt bărbat! „Vreau să mă recăsătoresc”

Publicat: 15/04/2020 | 10:29

Andreea Bălan pare să fi trecut deja peste despărțirea de George Burcea, deși divorțul încă nu a fost încheiat. Vedeta susține că nu exclude o nouă relație dacă aceasta va apărea.

Mai mult, Andreea a mărturisit, într-un interviu televizat, că nu se grăbește să sară într-o nouă căsnicie, dar ar vrea să meargă la întâlniri.

„Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor.

Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating, un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără. Zic peste şase luni, un an…eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită.

Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”, a declarat cântăreaţa într-un interviu live susţinut de Cristi Brancu.

Bunica Andreei Bălan, afectată de divorţ

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea nu i-a afectat doar pe ei, ci şi pe apropiaţii lor. Bunica vedetei, în vârstă de 87 de ani este extrem de afectată de situaţia grea prin care trec cei doi, mai ales că îl îndrăgeşte foarte mult pe actor.

Bătrâna a decis să nu mai iasă din casă, din cauza bârfelor sătenilor. Femeia speră totuşi că cei doi vor trece peste această grea încercare şi se vor împăca.