Andreea Bălan a luat foc când a fost acuzată că minte! Cum a pus-o la punct artista pe o femeie care i-a lăsat un mesaj acid

Publicat: 10/01/2020 | 15:41

Andreea Bălan a luat foc când a fost acuzată de o femeie că minte. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista a pus-o la punct pe cea care i-a lăsat un mesaj acid. Jurata de la “Te cunosc de undeva!” se află în vacanță exotică împreună cu soțul și fiicele sale… tocmai în Mauritius!

Citește și: Andreea Bălan, clipe de coșmar în vacanță. Mezina familiei a fost anesteziată: ”Mi-a stat inima în loc!”

Andreea Bălan a luat foc când a fost acuzată că minte

La scurt timp după ce a ajuns în celebra țară insulară, aflată în largul coastelor continentului african în sud-vestul Oceanului Indian, Andreea Bălan a făcut publice primele impresii de când s-a urcat în România la bordul avionului.

“Dupa un drum de 20 de ore in care nu am dormit deloc cu Clarita in brate, dupa ce am despachetat 5 geamantane, dormit cateva ore, apoi calcat, apoi facut ordine dupa copii, si dupa ce am intrat in apa cu Ella, uscat si aranjat, mi-am pus faţa de diva si am reusit sa fac si eu niste poze”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Printre sutele de comentarii pozitive, o femeie i-a lăsat într-un comentariu tranșant că minte, fiind convinsă că artista nu ar fi avut cum să se organizeze atât de bine.

“Cine te crede ca n-ai dormit atâtea ore? Și ai mai făcut și curat și înot etc… minciuni… astea sunt in top la noi! Doar la romani!” este mesajul lăsat de o tânără la postarea vedetei.

Surprinzător sau nu pentru femeia care a acuzat-o pe Andreea Bălan că a mințit, aceasta din urmă i-a dat replica imediat: “Parerea ta este proasta si tu daca nu esti capabila sa faci asta, nu inseamna ca altii nu pot sa arate impecabil si sa fie si mame si gospodine”.

Andreea Bălan, internată într-un spital din Mauritius împreună cu cele două fiice

În timpul vacanței din Mauritius, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital fiicele sale, după ce micuțele prințese au făcut enterocolită. Soțul cântăreței, George Burcea, le-a însoțit în clinică pe cele trei. Îndrăgita vedetă a povestit în cel mai nou episod de vlog, postat pe YouTube, cum a decurs totul de când Clara și Ella s-au îmbolnăvit.